İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Noisy Girl Noisy Girl canımmm napıyorsun haberler ne şimdi gördümde k.bakma gelip takip edemiyorum kimseyi telaş içindeyim hem ev hem doğum hem annemler gelcek yarına 🙂

Noisy Girl Noisy Girl canımmm napıyorsun haberler ne şimdi gördümde k.bakma gelip takip edemiyorum kimseyi telaş içindeyim hem ev hem doğum hem annemler gelcek yarına 🙂
canımm dün akşam tomografi çekildim işte de sonucu doktora göstermeyi bekliycem 🙄 henüz bişey bilmiyorum

oyy kuzum senin de çok az kaldıı yerim seni 😍 heyecanlı mısın 😁

• Muhteşem
Reactions: Jou
canımm dün akşam tomografi çekildim işte de sonucu doktora göstermeyi bekliycem 🙄 henüz bişey bilmiyorum

oyy kuzum senin de çok az kaldıı yerim seni 😍 heyecanlı mısın 😁
Evettt heyecanlıyımm kuzum 🙈 ama çok değill hastaneye gidince olcak o iş kesin

Tomografi neden peki

doğuma girerken bize de dua et beybimmm 😍

ciğerde leke gördü doktorda o yüzden tomografi istedi. daha detaylı bakacak
Ederimm tabikiii 😍😍

Inşaallahh yokturr kuzumm okuduğuma göre başına başka hastanede gelmişte öyle birşey yokmuş inşaallahh yokturr araştırma hastaneler özelden daha iyi zatenn

Ederimm tabikiii 😍😍

Inşaallahh yokturr kuzumm okuduğuma göre başına başka hastanede gelmişte öyle birşey yokmuş inşaallahh yokturr araştırma hastaneler özelden daha iyi zatenn
zaten özel hastanedeki korkuttu beni tüberkülozsun diye. sonra araştırmaya gittim ben leke var ama acillik durmuyo tomografi çekil ona bakalım dedi. özeldeki doktorlara güvenmiyorum ben 🙄

• Beğen
zaten özel hastanedeki korkuttu beni tüberkülozsun diye. sonra araştırmaya gittim ben leke var ama acillik durmuyo tomografi çekil ona bakalım dedi. özeldeki doktorlara güvenmiyorum ben 🙄
Bazı yerler güvenilmezz tabii sende haklısınn benim de ozel hastane ama çok iyi

Babanneme bile kanser dediler ama ümraniye araştırma hastaneye gittiler hiçbirşey cıkmadı sadece ciğerleri su toplamıştı onu temizlediler

Bazı yerler güvenilmezz tabii sende haklısınn benim de ozel hastane ama çok iyi

Babanneme bile kanser dediler ama ümraniye araştırma hastaneye gittiler hiçbirşey cıkmadı sadece ciğerleri su toplamıştı onu temizlediler
benim de zamanında su toplamıştı özeldeki kadın tüberkülozsun demişti. araştırmaya gittim araştırdılar bişey çıkmadı kendiliğinden geçti 🙄

• Beğen
benim de zamanında su toplamıştı özeldeki kadın tüberkülozsun demişti. araştırmaya gittim araştırdılar bişey çıkmadı kendiliğinden geçti 🙄
Iştee arada bi hata oluyo yaa bazı hastanelerdee
Inşaallah güzel sonuçlar alirsın kuzumm😘😘

Gelmiş geçmiş olsun kuzum benim umarım bir sıkıntı çıkmaz diğer mesajlarını okuyamadım kusura bakma 🙈🥰
Allah razı olsun canım benim. inşallah güzel haberler alıp size de veririm 🥰
Iştee arada bi hata oluyo yaa bazı hastanelerdee
Inşaallah güzel sonuçlar alirsın kuzumm😘😘
amin kuzum inşallaaaaaah 😍

X