- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Ozom takipteyim inşallah güzel haberler ile gelcanımsın Allah razı olsun tatlım benim amin inşallah diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozom takipteyim inşallah güzel haberler ile gelcanımsın Allah razı olsun tatlım benim amin inşallah diyorum
kuzum canım benim Allah razı olsun inşallah da sana noldu bebekim iyi misin?Ozom takipteyim inşallah güzel haberler ile gel
İyiyim bende çalışıyorum balımİyiyim birtanem çay iciyorum sen nasılsın aşkom
Hayırlı cumalar bitanemmEki Görüntüle 3073427
@ASSOSyal
Catlak-kurabiye
@Hogwartss
Minnosprenses
@Cemoos
@yagmurdansonra
M MaviMabellee
@coconatt
Jou
@D u t
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@madammor
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
Meral01
canımm dün akşam tomografi çekildim işte de sonucu doktora göstermeyi bekliycem henüz bişey bilmiyorumNoisy Girl canımmm napıyorsun haberler ne şimdi gördümde k.bakma gelip takip edemiyorum kimseyi telaş içindeyim hem ev hem doğum hem annemler gelcek yarına
Evettt heyecanlıyımm kuzum ama çok değill hastaneye gidince olcak o iş kesincanımm dün akşam tomografi çekildim işte de sonucu doktora göstermeyi bekliycem henüz bişey bilmiyorum
oyy kuzum senin de çok az kaldıı yerim seni heyecanlı mısın
Amin Hayırlı Cumalar çiçeğimEki Görüntüle 3073427
@ASSOSyal
Catlak-kurabiye
@Hogwartss
Minnosprenses
@Cemoos
@yagmurdansonra
M MaviMabellee
@coconatt
Jou
@D u t
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@madammor
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
Meral01
Gözün aydın kuzum darısı bizlere inşallah sağlıkla kucağına aşmayı nasip etsin rabbimİyiyim kuzum çok şükür hamileyim sali gundu ogrendim takipteyiz. Rabbim saglikla ilerletsin amin
doğuma girerken bize de dua et beybimmmEvettt heyecanlıyımm kuzum ama çok değill hastaneye gidince olcak o iş kesin
Tomografi neden peki
Ederimm tabikiiidoğuma girerken bize de dua et beybimmm
ciğerde leke gördü doktorda o yüzden tomografi istedi. daha detaylı bakacak
zaten özel hastanedeki korkuttu beni tüberkülozsun diye. sonra araştırmaya gittim ben leke var ama acillik durmuyo tomografi çekil ona bakalım dedi. özeldeki doktorlara güvenmiyorum benEderimm tabikiii
Inşaallahh yokturr kuzumm okuduğuma göre başına başka hastanede gelmişte öyle birşey yokmuş inşaallahh yokturr araştırma hastaneler özelden daha iyi zatenn
Aminnn Hayırlı cumalar olsun cnmEki Görüntüle 3073427
@ASSOSyal
Catlak-kurabiye
@Hogwartss
Minnosprenses
@Cemoos
@yagmurdansonra
M MaviMabellee
@coconatt
Jou
@D u t
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@madammor
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
Meral01
Allah razi olsun kuzum aminnn hep duamdasinizGözün aydın kuzum darısı bizlere inşallah sağlıkla kucağına aşmayı nasip etsin rabbim
Bazı yerler güvenilmezz tabii sende haklısınn benim de ozel hastane ama çok iyizaten özel hastanedeki korkuttu beni tüberkülozsun diye. sonra araştırmaya gittim ben leke var ama acillik durmuyo tomografi çekil ona bakalım dedi. özeldeki doktorlara güvenmiyorum ben
Hayırlı Cumalar yavru ceylanım tatliskom ❤Eki Görüntüle 3073427
@ASSOSyal
Catlak-kurabiye
@Hogwartss
Minnosprenses
@Cemoos
@yagmurdansonra
M MaviMabellee
@coconatt
Jou
@D u t
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@madammor
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
Meral01
benim de zamanında su toplamıştı özeldeki kadın tüberkülozsun demişti. araştırmaya gittim araştırdılar bişey çıkmadı kendiliğinden geçtiBazı yerler güvenilmezz tabii sende haklısınn benim de ozel hastane ama çok iyi
Babanneme bile kanser dediler ama ümraniye araştırma hastaneye gittiler hiçbirşey cıkmadı sadece ciğerleri su toplamıştı onu temizlediler
Gelmiş geçmiş olsun kuzum benim umarım bir sıkıntı çıkmaz diğer mesajlarını okuyamadım kusura bakmadoğuma girerken bize de dua et beybimmm
ciğerde leke gördü doktorda o yüzden tomografi istedi. daha detaylı bakacak
Iştee arada bi hata oluyo yaa bazı hastanelerdeebenim de zamanında su toplamıştı özeldeki kadın tüberkülozsun demişti. araştırmaya gittim araştırdılar bişey çıkmadı kendiliğinden geçti
Allah razı olsun canım benim. inşallah güzel haberler alıp size de veririmGelmiş geçmiş olsun kuzum benim umarım bir sıkıntı çıkmaz diğer mesajlarını okuyamadım kusura bakma
amin kuzum inşallaaaaaahIştee arada bi hata oluyo yaa bazı hastanelerdee
Inşaallah güzel sonuçlar alirsın kuzumm