- 19 Kasım 2020
- 22.182
- 48.370
- 548
İyi çok şükür kuzum her geçen gün beni şaşırtıyorTeşekkür ederim canımbende iyiyim senin minik nasıl
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi çok şükür kuzum her geçen gün beni şaşırtıyorTeşekkür ederim canımbende iyiyim senin minik nasıl
![]()
Allah iyilik versinİyi çok şükür kuzum her geçen gün beni şaşırtıyorbazen de çıldırtıyor
şansımjza havalar iyi gidiyo da az dışarı çıkıyıruz
![]()
Ah kuzum evet bende özlemişim ya çok sevindim inan seni konuda görünceCanım kurabiyem nasılsın senin bebis nasıl büyüdü demiay özlemişim sizi
valla ben iyiyim bebisler de iyi hamdolsun
Evde peşlerinde koşturmaktan helak oluyorum havalar soğuk evde tirmanmadik yer bırakmıyorlar
spor yapıp fit olcam diye karar verdim kkye girdim çıkamıyorum suan
Amin kuzum öperimAllah iyilik versinhepsi aynı
öp yerime
![]()
Ya kuzum girdim baktım eskilerden kimse yok bende çok mutlu oldum seni görünceAh kuzum evet bende özlemişim ya çok sevindim inan seni konuda görünce
Ah kız o fit olma yolunu bulursan beni de çağırya emzirirken yiyip yiyip kilo almıyordum. Meme bitti kilolar yüklendi
ve işin kötü tarafı hiç eksilmiyor ha bire artıyor
![]()
Kuzu ben uygulamayı indirmiştim direkt öyle girmiyorumAmin kuzum öperimay bu kk ya girmek için hangi tarayıcıdan giriyorsun kuzum
Of gitmiyor o göbek yaYa kuzum girdim baktım eskilerden kimse yok bende çok mutlu oldum seni görüncehamileyken bile kg almamistim şimdi göbek işi canımı yakıyor
Ay hiç iradeli değilim bu spor konularında dün on dakika yaptım bugün kalkacak mecalim kalmamış birde çocuklara koşturunca spor yapmış sayılamıyoruz mu öyle erise bu yaglar
Bende operadan indirdim ama yine reklam çıkıyorKuzu ben uygulamayı indirmiştim direkt öyle girmiyorum![]()
Bende de çok çıkıyor .bu aralar biraz iyi gibi bir ara sayfa komple reklam oluyordu görünmüyordu neredeyseBende operadan indirdim ama yine reklam çıkıyor![]()
Hayatım da ilk kez göbeğim olduOf gitmiyor o göbek yabeni de her gören hamile sanıyor göbeğimden
dolmuşta bile hamile diye verdiler düşün
Bence de yaaa çocuklarla uğraşırken niye gitmiyor bu kilolar![]()
İyiyz kurabiyem işte ikimizde büyümeye çalışıyoruzCookiie perimmm napünnn bebekinnn napüüüüü
Aaaa kızzzz hic aklimaa gelmeeedddiiiiiiiiii ben onu akşama bi açemm baya reyting uğruna girdii
Açtım bebeğimm
Hahaa dutt özüne dönmüşsün
Anamm kızzz bugünkü vakadan sonra çıksın anam vazgeçtim üç beş reklamBende de çok çıkıyor .bu aralar biraz iyi gibi bir ara sayfa komple reklam oluyordu görünmüyordu neredeyse![]()
Ayy yavrumm bakayımm pazartesi hemen dedikodu yapalım kız inşallah oradaAçtım bebeğimm
Oyy minicik ellerini ayaklarını yediğimmmİyiyz kurabiyem işte ikimizde büyümeye çalışıyoruz
Siz neler yapıYonuz ana oğul![]()