How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Canım kurabiyem nasılsın senin bebis nasıl büyüdü demi 🥰ay özlemişim sizi
🩷valla ben iyiyim bebisler de iyi hamdolsun
Evde peşlerinde koşturmaktan helak oluyorum havalar soğuk evde tirmanmadik yer bırakmıyorlar
🤣spor yapıp fit olcam diye karar verdim kkye girdim çıkamıyorum suan
Ah kuzum evet bende özlemişim ya çok sevindim inan seni konuda görünce 🥰
Ah kız o fit olma yolunu bulursan beni de çağır 😂😂 ya emzirirken yiyip yiyip kilo almıyordum. Meme bitti kilolar yüklendi 😂 ve işin kötü tarafı hiç eksilmiyor ha bire artıyor😂😂😂

Ah kuzum evet bende özlemişim ya çok sevindim inan seni konuda görünce 🥰
Ah kız o fit olma yolunu bulursan beni de çağır 😂😂 ya emzirirken yiyip yiyip kilo almıyordum. Meme bitti kilolar yüklendi 😂 ve işin kötü tarafı hiç eksilmiyor ha bire artıyor😂😂😂
Ya kuzum girdim baktım eskilerden kimse yok bende çok mutlu oldum seni görünce 🥲hamileyken bile kg almamistim şimdi göbek işi canımı yakıyor 🤣
Ay hiç iradeli değilim bu spor konularında dün on dakika yaptım bugün kalkacak mecalim kalmamış birde çocuklara koşturunca spor yapmış sayılamıyoruz mu öyle erise bu yaglar

Ya kuzum girdim baktım eskilerden kimse yok bende çok mutlu oldum seni görünce 🥲hamileyken bile kg almamistim şimdi göbek işi canımı yakıyor 🤣
Ay hiç iradeli değilim bu spor konularında dün on dakika yaptım bugün kalkacak mecalim kalmamış birde çocuklara koşturunca spor yapmış sayılamıyoruz mu öyle erise bu yaglar
Of gitmiyor o göbek ya 😒 beni de her gören hamile sanıyor göbeğimden🙄😢 dolmuşta bile hamile diye verdiler düşün🥺🥺🥺
Bence de yaaa çocuklarla uğraşırken niye gitmiyor bu kilolar😅☹️

Back