- 25 Ağustos 2019
- 61.398
- 115.204
- 698
- 31
O buldun arkadaş bitane fatmooo hiç demiyonnnProfilinde görmüştüm yaşını yine de merak ettim, aynı şehirde yaşıyoruz fatmayla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O buldun arkadaş bitane fatmooo hiç demiyonnnProfilinde görmüştüm yaşını yine de merak ettim, aynı şehirde yaşıyoruz fatmayla![]()
Hemşo değil de eşinin isi dolayısıyla burdaymış, bu topikte öğrenmiştim ben deNe güzel hemşosunuz![]()
Burda tanıştık kız
Yok kuzum ya nasıl yorulduğumu anlatamamEvettt bende öyle düşündüm canommnaptın iyilestimi eşin
Sen benim bi msjıma yorumlamadın
Oooo baya inatcı kocann yaa bide 2 çocukla uğraşıyorsun zatenn fena strede girdin ya cano canına yazık resmenn neolcak yat işte hemen iyileşirsin yaniiYok kuzum ya nasıl yorulduğumu anlatamam
Pazartesi urolojiye gitti crp 300 çıktı doktor yatış verdi
Benimki tutturdu ben yatmam diye doktorla kavga ettiler
En son kadın dayanamadı 12 tane iğne verdi 2 gün sonra gel crp düşmezse yatırcam dedi
Dün igneye gidiyorum diye çıktı balığa gitmiş
Bu sabah yine iğne diye çıkıp arkadaşlarıyla buluşmuş
Sinirden deliye döndüm artık patladım
Hafta sonundan beri iki çocuk bi de üstüne inatçı hasta koca
Dedim ne halin varsa gör yarın yatışın yapılırsa yanında kalmam
Kendine refakatçi bul öyle git hastaneye
10 gün tek başına hastanelerde sürünsün aklı başına gelir belki
Ay hangisi kaçırmışım, çok mesaj birikiyor, bazen beğenip sonra dönüyorum kusura bakma bakıyorum hemenSen benim bi msjıma yorumlamadın![]()
2 gün oldu herhalde kız veya 1 gün günler öyle hızlıeçiyorki anlamıyorsun vallahiiAy hangisi kaçırmışım, çok mesaj birikiyor, bazen beğenip sonra dönüyorum kusura bakma bakıyorum hemen![]()
Hello buna mı diyosun canımm. Kızını büyütüp çalısabilirsin tekrarTanişmadik ama hep gördüm bu nickini gözümden kacmazzcalışmadım canım evlendiğimde çerkezköye yerleştim burdada pek iş yok hep fabrika öylede kaldı
Kız elco yenimi gördün jane yi
Bir ayi geçkindir bizle burda
Ben de diyorum bu kız beni niye tanımıyor ahjsjsYok yeni görmedim görüyordum da hahahaha pek çıkaramadım tanımaya calıştım bitürlüde tanıyamadımmsorcsktım firsat olmadı öylede kaldı
Black nigt i biliyorumm seni hep görüyordumm ama jane olunca çıkartamadım herkeste değisti nickini şaştım heptenn yapmayın şöyle şeyler yavvvBen de diyorum bu kız beni niye tanımıyor ahjsjs
Baya oldu değiştireli yaBlack nigt i biliyorumm seni hep görüyordumm ama jane olunca çıkartamadım herkeste değisti nickini şaştım heptenn yapmayın şöyle şeyler yavvv![]()
Aynenn onu dedim haahhaah ama kocam gerekHello buna mı diyosun canımm. Kızını büyütüp çalısabilirsin tekrar
Evett baya olduda çıkartamadığım için senii anlamadımBaya oldu değiştireli ya
Sorma ya çocuklar zaten zor bi de babalarını istiyorlarOooo baya inatcı kocann yaa bide 2 çocukla uğraşıyorsun zatenn fena strede girdin ya cano canına yazık resmenn neolcak yat işte hemen iyileşirsin yanii![]()
Ayyy benim kafam Konya'ya gitti asıl memleketi KonyalıHemşo değil de eşinin isi dolayısıyla burdaymış, bu topikte öğrenmiştim ben de![]()
Nick değiştirince alta açıklama falan yazın yav ben de tanımıyorumBaya oldu değiştireli ya
Eevttt canomm yaa allah yardımcınn olsunnSorma ya çocuklar zaten zor bi de babalarını istiyorlar
Sabah yatağına gidip elma armut ellerinde ne varsa yatağa bırakıyorlar
Esime koşup yüz bulamayınca ikisi de ağlama krizine giriyor
Bütün gün ugras dur arkasından
Hayır hastaneye yatmak istememek kadar normal bir şey yok ama doktorla niye kavga ediyorsun
Kadın bi de çözüm sunmuş bari ilaçlarını düzgün kullan