• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben 30 yaşındayım canım daha önce özel sektörde çalışıyordum ama bebişim olmayınca işi bıraktım tüp bebek çalışmalarına başladım çok şükür nasip oldu öyle işte sen kaç yaşındasın çalışıyor musun 🤩🤩
Bu arada maaş almayı çok özledim hahah😅😅
24 yaşındayım canım çalışmıyorum ben de, Rabbim yavrunu sana bağışlasın 🥰😍

24 yaşındayım canım çalışmıyorum ben de, Rabbim yavrunu sana bağışlasın 🥰😍
Aminn canım benim 🥰 hepimizin yarası aynı yerden galiba. Rabbim kimseye aratmasın inşallah bekleyenlere de tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla kolayca nasip etsin 🤲🤲
Kızzz anamm herkes 20li rakamlar yazıyor
Püü yaşlanmışım ben :mad::mad::mad::mad:

Aminn canım benim 🥰 hepimizin yarası aynı yerden galiba. Rabbim kimseye aratmasın inşallah bekleyenlere de tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla kolayca nasip etsin 🤲🤲
Kızzz anamm herkes 20li rakamlar yazıyor
Püü yaşlanmışım ben :mad::mad::mad::mad:
Amin canım 😍
Aman 30 lu yaşlar daha güzel bence 🤣🤣🤣

Baloncummmm senin mesleğin neydi veya var mıydı 😂 kaç yaşındasın len sen, MssPARE MssPARE Lna16 Lna16 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sen hemsiresin, yaşını bilmiyorum ama ahsjd
@Semra12345 Nosking Nosking Jou Jou yaş meslek dökülün merak ediyorum unuttuklarım beni affetsin

@Mavi Menekse yaşın 24 meslek patoloji teknikeri. Seni tek biliyorum
Janemmmm Ben yeni 32 yaşına yeni girdiimm ama valla hissedilen dersen 27 🤣🤣belkide minyon olduğum için şuan evet ücretsiz izindeyim sahalara dönüp her beraber doğum yaptıracaz ebe hemşireyim 😍 :anne: :KK60:

Janemmmm Ben yeni 32 yaşına yeni girdiimm ama valla hissedilen dersen 27 🤣🤣belkide minyon olduğum için şuan evet ücretsiz izindeyim sahalara dönüp her beraber doğum yaptıracaz ebe hemşireyim 😍 :anne: :KK60:
Sen ve ben 50 olsak da ufak dururuz tinnoş 🤣
Oy yerim ebe hemşire miiii😍

Gelin sarılalım 😅😅
peluk.gif

:KK60: :anne::KK74::KK74::KK74::KK60::anne:

iyi seni dövmemişim :KK70:
erkek infertilitesi olunca hoş görmüşüm
ablaymış :110::110::110::110:
Abla mı oldun çen 🤣🤣
Baloncummmm senin mesleğin neydi veya var mıydı 😂 kaç yaşındasın len sen, MssPARE MssPARE Lna16 Lna16 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sen hemsiresin, yaşını bilmiyorum ama ahsjd
@Semra12345 Nosking Nosking Jou Jou yaş meslek dökülün merak ediyorum unuttuklarım beni affetsin

@Mavi Menekse yaşın 24 meslek patoloji teknikeri. Seni tek biliyorum
Benim yas 30
Öğretmenim canim😍
Tanişmadik ama hep gördüm bu nickini gözümden kacmazz😄😄😄 calışmadım canım evlendiğimde çerkezköye yerleştim burdada pek iş yok hep fabrika öylede kaldı
Fabrikaların çoğunda kreş var kız

Back
X