Ohhh dinlen mis gibi olmuştur evin şimdi bir çay yap.keyif yapOturuyorum çokkkk şükürrrrr yoruldum kaç gündür dip köşe temizliğe girdim
Ohh az kalmış çiçeğimminşallah onlara gerek kalmasın iki kişi gittiniz üç kişi gelirsiniz inşallah kuzum
Aleyküm selam kuzum
İyi yapmışsın.Oturuyorum çokkkk şükürrrrr yoruldum kaç gündür dip köşe temizliğe girdim
Kesinlikle öyle vallahi yaaa bu hafta biter İnşaAllah canım benimIs bitmez heleki kadinin işi
Ohh yarına da ben rahatım yemeklerim kaldı çünkülümAynen benimde önce sen karar verdiğim menüydü erkenden yaptım ohhh bugün rahattım yarına Allah kerim
Çocuklar uyuyunca kahve içerim İnşaAllah canım çayla çok aram yokOhhh dinlen mis gibi olmuştur evin şimdi bir çay yap.keyif yap
Sağol bitanemİyi yapmışsın.
Ben herife soruyorum ne yapayım diye en son oda ne var diyor bunlar bunlar diyorum onlardan söylüyor iyi oluyor fazla düşünöedenAynı bensonra kk yı stalkla menü bulmaya çalış en son sinir bassın bıktım ne pişirsem derdinden isyanları başlasın Vee sonra makarnaa nerdesinnn bizimle bir akşam geçirmek ister misinnn
Iyiyim canım aradabtv bakıyorum su kurtaj konu sahibi beğendimleri basıp uyelik iptali yapmış dengesizMssPARE napiyosun canım?
Benim de çayla çok aram yok.icebildin mi?Çocuklar uyuyunca kahve içerim İnşaAllah canım çayla çok aram yok
Ay ya baktım şimdi sen deyince. Evde ip atladığını, görmedin sanırım o mesajı. Başka yere yazmış.Iyiyim canım aradabtv bakıyorum su kurtaj konu sahibi beğendimleri basıp uyelik iptali yapmış dengesiz
Yok canım benim nerdeee daha uyumadılar kiBenim de çayla çok aram yok.icebildin mi?
Kaç çocuk var senin nesnaYok canım benim nerdeee daha uyumadılar ki
Yok canım benim nerdeee daha uyumadılar ki
Bir oğlum bir kızım var canım benimKaç çocuk var senin nesna
Allah bağışlasın ömürleri güzel olsun meleklerinBir oğlum bir kızım var canım benim
Allah bağışlasınBir oğlum bir kızım var canım benim
Sus sus bugünMinnosprenses gözleme yaptırıyor yarında sen ekmek kadayıfı yaptırcan o değil de başım dönüyor o gözlemeleri kim açacak ulan minnoş ulan minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?