- 18 Kasım 2020
- 20.549
- 49.616
- 548
MaşallahBir oğlum bir kızım var canım benim
Maşallah sana da yavrularına da ne güzelAllah bağışlasınbenim de bir kızım, bir oğlum. Önce kızı yazdım,ilk çünkü. Senin erkek olan mi büyük? Benimkiler kadar küçük olamazlar diye düşünüyorum
Ayyy Allah'ım razı olsun Aminnn tatlım benimAllah bağışlasın ömürleri güzel olsun meleklerin
Gitti mi misafirler minnosumMaşallah
Gittler balımGitti mi misafirler minnosum
Yok canım ben ayrıldımAyyy Allah'ım razı olsun Aminnn tatlım benimRabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah Aminnn
Sen evlimisin canım benim
Allah razı olsun canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah AminnnMaşallah
AminnnAyyy Allah'ım razı olsun Aminnn tatlım benimRabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah Aminnn
Sen evlimisin canım benim
Rabbim seninde evlatlarını bağışlasın canım benimAllah bağışlasınbenim de bir kızım, bir oğlum. Önce kızı yazdım,ilk çünkü. Senin erkek olan mi büyük? Benimkiler kadar küçük olamazlar diye düşünüyorum
Rabbim en doğru insanı en kısa zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin canım benim Yürekten AminnnnYok canım ben ayrıldım
Ben çalışmıyorum kızlar ev hanımıyım yazın bahçe işlerim olur baya ağır işlerim olur kışın rahatım kış dinlenmeye geverim ben yaz işçisiyim mevsimlik isciMssPARE çalışmıyorsun dimi,evdesin?
Amin bitanem çak tatlısınR
Rabbim en doğru insanı en kısa zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin canım benim Yürekten Aminnnn
AminnnRabbim seninde evlatlarını bağışlasın canım benim
Evet canım oğlum 9 a girecek bu ay, kızım 5 e....ikisinin doğum günü 3 gün arayla bu ay
Allah seniiBen çalışmıyorum kızlar ev hanımıyım yazın bahçe işlerim olur baya ağır işlerim olur kışın rahatım kış dinlenmeye geverim ben yaz işçisiyim mevsimlik isci
Evet canım sabah hastaneye gideceğim yarın akşamda misafirliğe gidicez paremErken kalkmışlar sende dinlen biraz
Yoğunsun yineEvet canım sabah hastaneye gideceğim yarın akşamda misafirliğe gidicez parem
Evet canım yoruldum bu gün ben uyuyorum allaha emanet olunYoğunsun yine
Bence gayette çalışıyorsun canım benim teyzemlerden biliyorum meşakkatli bir iş bahçe işleriBen çalışmıyorum kızlar ev hanımıyım yazın bahçe işlerim olur baya ağır işlerim olur kışın rahatım kış dinlenmeye geverim ben yaz işçisiyim mevsimlik isci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?