- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
GünaydınnnnnGünaydın nnn nn n n n n n
Ahah Senide yerim bu kediyide yerim kurbişimm
Yaa nasıldı peki iyi geldi miAhah Senide yerim bu kediyide yerim kurbişimm
Dün azcık telefon detoksu yaptım gibi
Oyy şu kurabiyeleri bu tarafa gönderseler fena olmazdıGünaydınlarrrr
Bende uyumak ve uyumamak arasında ince çizgideyimgünaayyydıııınnnnnn
Güzel bir hafta olsun verimli huzurlu muhabbetimiz bol olsun canımlar
Ben gideyim 9a kadar azcık daha kestireyim
Ben daha niyet etmedim ama yakında edicemYaa nasıldı peki iyi geldi miben de çok kez niyetlenip başaramayanlardanım
Haha, görüntü muhteşem değil mi ? Ben de dün yaptığım kurabiyeleri göndermek istiyordum. Atayım bariOyy şu kurabiyeleri bu tarafa gönderseler fena olmazdı
Valla nasıl yer ettiyse hayatımıza olmuyor ya vazgeçilmiyor namıssızBen daha niyet etmedim ama yakında edicem
Kız iyi geliyor tabi ama evde değildim. Evde olsam yapamazdımkiYaa nasıldı peki iyi geldi miben de çok kez niyetlenip başaramayanlardanım
Günaydın.uyuyun bence degünaayyydıııınnnnnn
Güzel bir hafta olsun verimli huzurlu muhabbetimiz bol olsun canımlar
Ben gideyim 9a kadar azcık daha kestireyim
Gel 9a kAdar 40dkcık kestirelimBende uyumak ve uyumamak arasında ince çizgideyim
Sorma. Yemek, Su gibi zorunlu ihtiyaç hâline getirdik.Valla nasıl yer ettiyse hayatımıza olmuyor ya vazgeçilmiyor namıssız
Aslında istemiyorum uyumak ama daha hava karanlık yazın uyumam kalkarım bu saatte ama hava karanlıkken kalkıp napıcamki diyorum kışınGünaydın.uyuyun bence de
Hahaha eşin çok fenaKız iyi geliyor tabi ama evde değildim. Evde olsam yapamazdımki
Kahvaltı hazırla topla hemen cıktım. Kocam bey dedi hadi kahvaltıda fazla cay içme seni biryere götürcem manzaralı çay içerizoeYa gittik ordan kayınvalideye. Akşam yemeğini yiyip geldik sonrada benim tek dizim olan yRgı vardı ondan canım sıkılmasına vakit kalmadığından telefonu almadım
Ayy gidelim hadi az daha uyuyalımGel 9a kAdar 40dkcık kestirelim
He ya hiç demeSorma. Yemek, Su gibi zorunlu ihtiyaç hâline getirdik.
Oo diyetin vazgeçilmezi yulafsss
Süre daralıyor, bence direkt yatak,Aslında istemiyorum uyumak ama daha hava karanlık yazın uyumam kalkarım bu saatte ama hava karanlıkken kalkıp napıcamki diyorum kışın
Ay öyle de yaptığı çok oluyorHahaha eşin çok fenaHaa kız ben manzaralı çay içmeye diye kv ye götürdü anladım pardon enişte beysiden
İyi yapmışsınız kuzum ne güzel geçmiştir vakit
Ayy gidelim hadi az daha uyuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?