• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın nnn nn n n n n n
tenor.gif
Günaydınnnnn

Yaa nasıldı peki iyi geldi mi 😍 ben de çok kez niyetlenip başaramayanlardanım🤭🤭
Kız iyi geliyor tabi ama evde değildim. Evde olsam yapamazdımki😂
Kahvaltı hazırla topla hemen cıktım. Kocam bey dedi hadi kahvaltıda fazla cay içme seni biryere götürcem manzaralı çay içeriz😂😂 oeYa gittik ordan kayınvalideye. Akşam yemeğini yiyip geldik sonrada benim tek dizim olan yRgı vardı 😂 ondan canım sıkılmasına vakit kalmadığından telefonu almadım😂

Kız iyi geliyor tabi ama evde değildim. Evde olsam yapamazdımki😂
Kahvaltı hazırla topla hemen cıktım. Kocam bey dedi hadi kahvaltıda fazla cay içme seni biryere götürcem manzaralı çay içeriz😂😂 oeYa gittik ordan kayınvalideye. Akşam yemeğini yiyip geldik sonrada benim tek dizim olan yRgı vardı 😂 ondan canım sıkılmasına vakit kalmadığından telefonu almadım😂
Hahaha eşin çok fena🤣🤣 Haa kız ben manzaralı çay içmeye diye kv ye götürdü anladım pardon enişte beysiden🤭
İyi yapmışsınız kuzum ne güzel geçmiştir vakit 😍😍
Gel 9a kAdar 40dkcık kestirelim😂
Ayy gidelim hadi az daha uyuyalım 🤣🤣

Hahaha eşin çok fena🤣🤣 Haa kız ben manzaralı çay içmeye diye kv ye götürdü anladım pardon enişte beysiden🤭
İyi yapmışsınız kuzum ne güzel geçmiştir vakit 😍😍

Ayy gidelim hadi az daha uyuyalım 🤣🤣
Ay öyle de yaptığı çok oluyor 😂😂 yılbaşında. Zaten öyle planımız olmaz hiç konuşmamıştık bile o akşam şakasına diyorum ee nereye götürcen beni😂 fazla yemede şömine başına gitcez diyor😂 kaynanamın doğalgaz sobasından bahsediyor kendisi 😂😂😂😂

Hadi kurbişim iyi uykular üçümüze :emir_bebek:😍🥰🤗🤗

Back