- 27 Mart 2019
- 29.730
- 108.314
- 598
Bugün hiç sesin çıkmadı neden yoruldun ne yaptin Dövecem ha kendine dikkat etYoruldum uzandım parem de az kk da dolanıyordum sen ne yapıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün hiç sesin çıkmadı neden yoruldun ne yaptin Dövecem ha kendine dikkat etYoruldum uzandım parem de az kk da dolanıyordum sen ne yapıyorsun
Misafirim vardı kuzum şimdi de yatsı kılınacak ama nasıl bir ağırlık çöktü üstüme şeytan oturdu kalkmıyorBugün hiç sesin çıkmadı neden yoruldun ne yaptin Dövecem ha kendine dikkat et
Biraz dinlen daha erken uyuyacağın zaman kılarsın abdestli uyursun oh misssMisafirim vardı kuzum şimdi de yatsı kılınacak ama nasıl bir ağırlık çöktü üstüme şeytan oturdu kalkmıyor
İnşaAllah parem sen ne yaptın bdvde misinBiraz dinlen daha erken uyuyacağın zaman kılarsın abdestli uyursun oh misss
Ben bugün full Bdv deydim kk nin her yerindeydimİnşaAllah parem sen ne yaptın bdvde misin
He konuyu gördüm çok uzundu üşendim senin yorumu gördüm ya bu yeni nesil çocuğu manavda markette satılan bir şey olarak mı hayal ediyor ne yapıyorBen bugün full Bdv deydim kk nin her yerindeydim
Şuanda sevişmiş hamile miyim diye soruyor ama diyor bakireyim ona yardım ediyorum
Hep diyorum hep yazıyorum sevişmeyi bilip hamilelik nedir bilmeyen nesil geliyor ha bide bunlar bakireler amaHe konuyu gördüm çok uzundu üşendim senin yorumu gördüm ya bu yeni nesil çocuğu manavda markette satılan bir şey olarak mı hayal ediyor ne yapıyor
Evet gördüm gözleme yapmış zalım bakamadım ama çok güzel görünüyordu
Ya pare aşk olsun ama yeni nesil spermler duvarı delip geçiyor yani bırak duvarı uzay boşluğuna bıraksan ne var ne yok döller geri gelirHep diyorum hep yazıyorum sevişmeyi bilip hamilelik nedir bilmeyen nesil geliyor ha bide bunlar bakireler ama
Hahhahah aynen kot pantolonlu aklıma geliyor hepYa pare aşk olsun ama yeni nesil spermler duvarı delip geçiyor yani bırak duvarı uzay boşluğuna bıraksan ne var ne yok döller geri gelir
Ya o ne yaptı ki adını da unuttum bakardık biHahhahah aynen kot pantolonlu aklıma geliyor hep
Aşko bulmadım ya burahı
Bulamadın mıAşko bulmadım ya burahı
EvetBulamadın mı
Gözlemeyi cok yersen böyle başın döner tabiki
Ah parem ocağıda açık unutmuşum 2 saat yanlış öyleGözlemeyi cok yersen böyle başın döner tabiki
Kız senin aklın nerde aman dikkat et kuzumAh parem ocağıda açık unutmuşum 2 saat yanlış öyle