- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
NaptinGaliba gümbür gümbür yine ban geliyor bana
Dikkat li konuş ve pozitif konuş ki güzellik gelsin magnicimZaten basima ne gelse bu laflarimdan geliyorvalla korkuyorum konusmaya
Anne shirley profiline bakNaptinHangi konu
Son mesajlarına baktım. , Hadi hayırlısıGaliba gümbür gümbür yine ban geliyor bana
Aynen öyle geriliyorum Bu tarz konulardaSon mesajlarına baktım. , Hadi hayırlısı
Hajajajja pozitiflik ve ben hic uymuyorDikkat li konuş ve pozitif konuş ki güzellik gelsin magnicim
Amaa kotu bisey yazmamissin ki buna da ban yenmez heraldeAnne shirley profiline bak
Yok canım ben evlendim ayrildimMssPARE sen evlisin sanırım,kaç yaşındasin?
Hmm, anladım.Yok canım ben evlendim ayrildim
Cocuk yok o yüzden ben bekarım
Aaa ikinci evlilik mi 37 canim seninHmm, anladım.Hayırlısı olsun. Yaşını söylesen olur aslında nolucak. Ben de bı kere ayrılmıştım. Evlendim sonra
Kuzum iyi değilim tansiyonum fırladı yeni düşürdüm ama başım çatlıyorSimurgp nerdesin
Cokngecmis olsun dikkat et kendineKuzum iyi değilim tansiyonum fırladı yeni düşürdüm ama başım çatlıyor
Teşekkürler canım gozlerimi acamiyordum simdi agriyor ama açabiliyorum en azından. Toparlanınca gelirimCokngecmis olsun dikkat et kendine
Tamam canim tekrar geçmiş olsunTeşekkürler canım gozlerimi acamiyordum simdi agriyor ama açabiliyorum en azından. Toparlanınca gelirim
Evet 36Aaa ikinci evlilik mi 37 canim senin
İnşaallah ya aminInşallah bu evliliğin de yüzün gülsün canım benim
Yoruldum uzandım parem de az kk da dolanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?