- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
Evet canım ama misafirliğe geldim kuzenlerle takılıyorumIyiyim kelebeğim daha uyanamadım bile ne uykucu çıktım ben yasen nasılsın bugün dinlenme günün dimi
Evet canım hava güzel değerlendiriyim dedimOo gezmelere mi gittin bakim seniyi eğlenceler kuzum
Cok sukur kolum iyi bacagim da yavas yavas duzeliyorİyiyim canm benim sen nasılsın iyileştin mi
Bende kk da takılmaca canım özgürlük adına sohbetEvet canım ama misafirliğe geldim kuzenlerle takılıyorumsen nasılsın napıyorsun
Aaaa ne oldu kiCok sukur kolum iyi bacagim da yavas yavas duzeliyor
Çok geçmiş olsun canm çabucak iyileş inşallahCok sukur kolum iyi bacagim da yavas yavas duzeliyor
Is yerinde dustum kolumla bacagim incindi koltuk degnekleriyle yuruyorumAaaa ne oldu ki
Allah razi olsun canim her serde bir hayir varmis ev iyi geldi vallaÇok geçmiş olsun canm çabucak iyileş inşallah
Aaaa bilmiyordum çok geçmiş olsun canım simdi iyimisinIs yerinde dustum kolumla bacagim incindi koltuk degnekleriyle yuruyorum
Allah razi olsun canim her serde bir hayir varmis ev iyi geldi valla
Cok tesekkur ederim canim simdi iyimAaaa bilmiyordum çok geçmiş olsun canım simdi iyimisin
Aman iyi olda iş sonra da olurCok tesekkur ederim canim simdi iyim
Sukur kolum gecti bacagimla da yavas yavas yurumeye basladim alismisim 15 gundur yatmaya kalkip is yapmak zor geliyor
InsallahAman iyi olda iş sonra da olur
Oooo bi koku geliyordu misler gibi sen miydin sebebiKurabiyeyaptim enfess. Yulaflı
Aman aman dikkat et bir dahaInsallahHerkes iyi olsun sakatlik zor
Cidden anlamadim nasil oldu daha dikkatli olcamAman aman dikkat et bir daha
Aaaa derler ya ağzından çıkana dikkat et diye aynen öyle olmuşCidden anlamadim nasil oldu daha dikkatli olcambir gun once esime saka yaptim bu sene tatil yapmadim keske 10-15 gun dussem de bana izin verseler diye sabah gidip dustum
Oooo bi koku geliyordu misler gibi sen miydin sebebi
Hahhah sana afiyet olsun eline saglikEvett. Afiyet olsun
Zaten basima ne gelse bu laflarimdan geliyorAaaa derler ya ağzından çıkana dikkat et diye aynen öyle olmuş
Aman ne söylediğine dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?