- 1 Aralık 2021
- 12.849
- 43.906
- 548
- 34
Arkadaş git döner ye adana kebab ye bunu yeme yime yeme guzum yime
Bende Adana'ya gelince alıştım arada yiyoruz işte yok ya tam olarak böyle dün kareye resim attım hatta
Nanem sen nerelerdesin yoksunİyi akşamlar kızlar
Pare m son iki ay gibi çok yoğun geçti Benim için kv anjiyo oldu ben ilgilendim öncesinde de kaç kere tansiyon yüksekliği ve kalp ritmi bozukluğu ile hastaneye yattıNanem sen nerelerdesin yoksun⚘
Bence çok lezzetli
Bende Adana'ya gelince alıştım arada yiyoruz işte yok ya tam olarak böyle dün kareye resim attım hatta
Nanem çok geçmiş olsun başınız sağolsunPare m son iki ay gibi çok yoğun geçti Benim için kv anjiyo oldu ben ilgilendim öncesinde de kaç kere tansiyon yüksekliği ve kalp ritmi bozukluğu ile hastaneye yattı
eşimi büyüten babası rahmetli oldu evime de kendime de yeni geliyorum
Geçmiş olsun Başınız sağolsun canımPare m son iki ay gibi çok yoğun geçti Benim için kv anjiyo oldu ben ilgilendim öncesinde de kaç kere tansiyon yüksekliği ve kalp ritmi bozukluğu ile hastaneye yattı
eşimi büyüten babası rahmetli oldu evime de kendime de yeni geliyorum
Sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun Başınız sağolsun canım
Bence çok lezzetli
Onları yiyoruz pârem bu çerez niyetineArkadaş git döner ye adana kebab ye bunu yeme yime yeme guzum yime
Başınız sağ olsun canım, kV geçmiş olsunSağol canım Allah razı olsun
Bence de Bi kere denesekarede tadmalı ama ön yargılı
Onları yiyoruz pârem bu çerez niyetine
Mucize sus benceBence de Bi kere denese
Kız o etiketler ne öyle@MssPARE
Köyün delisi miyimD u t yazdı sinan hatırası
Çalıya gidek mi ne dersiniz
Bahçeye domates eker dolanırdık Müge abla
Abla diyorum ama öylesine
Amin balım sağlıkla büyüsün düzenli kontrolü oluyor söylemişlerdir sana da dimi kuzumYaa çok şükür benim bebemde o yaşlara gelsin sağlıkla inşallah
Off kokoreç dimee yav geçen bende gömdüm tadı damağımdaBirde yarım kokoreç gömdüm
Napün gı he napün geçen seni çağırdım neden gelmedin neden neden nedennnnn söyle bakimYaaaa paremmm Rabbim gönlüne ferahlık versin bitanem üzme kendini
Hahah ama mumbar gibi düşünelim biz onu parem hahahaBir daha sırdan demiyecem
Kurbik sende deme bak sana ne fotolar koyuyorlar..Bide ön yargılı olma deniyor
Minnoş Allah seni emi ikidir düşünüyorum kare ne diyekarede tadmalı ama ön yargılı
Onları yiyoruz pârem bu çerez niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?