Canım kurabiyem oturmasın orurmasınnasılsın iyi misin herşey yolunda mı uzun zamandır yoktun sen
Aynenkuzum ya yeni tel alırsam daha rahat gireceğim günle3de gelecek inşallah aynıyız kuzum bildiğin gibiyiz havalar bozdu dtümüz hastalıktan doğrulmuyor

hehehehe elhamduillah kuzummmm çok şükür iyim sen nasılsın.. Ya ben bir ara aktiftim sen yoktun o aralar sonra da benim eşim ailesi rahatsızlandı onlara baktık ilgilendik pek vakit bulamadım.

Ben geldimmmmm
Evet hemde doğurup geldim çok oldu gerci doğuralı da

Oyyyy maşallah maşallah neyin oldu perim

Evinize şans getirsin güle güle sağlıkla büyüt kuzum
hehehehe elhamduillah kuzummmm çok şükür iyim sen nasılsın.. Ya ben bir ara aktiftim sen yoktun o aralar sonra da benim eşim ailesi rahatsızlandı onlara baktık ilgilendik pek vakit bulamadım.

Kuzum bende anne babamın sağlıkla uğraştım.halen devam ediyorum yazın bahçe işlerim oluyor pek uğrayamadım bir süre aman iyi olun da ❤

bir mucizee canım benim iyi ol bitanem dua gruplarına gelsene iyi gelir sana

Bana iyi geliyor aynen şarkıda okdugu gibi eski ben değilim bende ama şükür bu günümüze

Eslinna aynen canım denk gelemiyoruz oksun burda birlikteyiz iyiyiz şükür bu da güzel canım ⚘[/USER]

Kızım oldu parem. Güçlü bir kızce. 3 ay erkenden 700 gr olarak dünyaya gelmeyi seçti. Hala hastanede yakında evine gelicek inşallah

Kızım oldu parem. Güçlü bir kızce. 3 ay erkenden 700 gr olarak dünyaya gelmeyi seçti. Hala hastanede yakında evine gelicek inşallah
Canım benim inşallah sağlıkla evinize dönsün

Mis gibi kokardir şimdi cennet kokulu kizce

Maşallah Rabbim geleceğini çok güzel yazdım bahtı tahtı açık olsun canım

Canım benim inşallah sağlıkla evinize dönsün

Mis gibi kokardir şimdi cennet kokulu kizce

Maşallah Rabbim geleceğini çok güzel yazdım bahtı tahtı açık olsun canım
Amin inşallah parem
Sen nasılsın annen baban nasıl oldular

Çok şükür canım hep iyi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…