- 18 Kasım 2020
- 20.531
- 49.567
- 548
GünaydınGünaydın güzellikler
sen ona ne bakıyorsun bir iki kelam kelime ederr çeker giderrSenede yoksun geldin gittin bak
Herkes kayboldu yok
Evet ya çok sessizlesti topik
Karabatak gibi bi var bi yoksen ona ne bakıyorsun bir iki kelam kelime ederr çeker giderr
aahh pareemm kızım sağolsun telimi bozdu ekran gittii eski usul bi telden giriyorum hiç giresimde gelmiyo bide kitlendi hallicee bi girebiliyorum bi giremiyorum yeni tel aldım çok şükür ama hala geçemedim ona şarj kablosu ayrı alıyosun bide arkadaşımın eşi telefoncu bana hediye gönder kılıf kulaklık sarj kablosu yla beraber ama hala gelecekKarabatak gibi bi var bi yok
Sen nerdesin ya sende yoksun
Teli bozuklar siziaahh pareemm kızım sağolsun telimi bozdu ekran gittii eski usul bi telden giriyorum hiç giresimde gelmiyo bide kitlendi hallicee bi girebiliyorum bi giremiyorum yeni tel aldım çok şükür ama hala geçemedim ona şarj kablosu ayrı alıyosun bide arkadaşımın eşi telefoncu bana hediye gönder kılıf kulaklık sarj kablosu yla beraber ama hala gelecek
Evet ya artık canlansın buralarcanlandırırızzzzzz kış geldi herkes evde
biraz geç kaldınız eskiden burası sabaha kadar ne sohbetler yapılırdıGünaydın herkeseben de tiklatayim dedim kapınızı hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz ben yeniyim :))
Nanem keşke canlansa ama herkes fena dağıldıEvet ya artık canlansın buralar
Döv bunlarıHerkese çok güzel Hafta sonları
Madem biri yazdı herkes nerde diye bende yazayım
Nerdesiniz siz herkes iyimi sizi vefasizlar
Ben sormasam hiç oralı değilsiniz hiç aklınıza gelmiyor
Nasılsınız uleynnnnnn
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
coconatt
mavikelebek34
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Madammor
Tiniminimavihanim
Saliha40
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Ssevincli
Nane Limon Kabugu
-Hayal
Eslinna
BlueBerry4268
Lee leeee leeeeeee sakineeeeeegggggg niye gittin tütüneeeeeeeggggggHerkese çok güzel Hafta sonları
Madem biri yazdı herkes nerde diye bende yazayım
Nerdesiniz siz herkes iyimi sizi vefasizlar
Ben sormasam hiç oralı değilsiniz hiç aklınıza gelmiyor
Nasılsınız uleynnnnnn
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
coconatt
mavikelebek34
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Madammor
Tiniminimavihanim
Saliha40
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Ssevincli
Nane Limon Kabugu
-Hayal
Eslinna
BlueBerry4268
Pek manidar ve pek derin sözler oldu sosyalim kiraz kırmızı gadinLee leeee leeeeeee sakineeeeeegggggg niye gittin tütüneeeeeeeggggggşarkısını tüm seçen ve sevilenlere armağan ederek sözlerime giriş yapmak istiyorum efenimm hiç mi bir şey değişmez hic bir şey değişmedi
Döv bunları
Sağ tarafa ağırlık verSen sanki çok masumsunmigrenin olabilir ama bunlar tam kafana layık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?