İyiyimm. Çoluk çocukÖzledim herkesi gelin yazın ki aktif olsun eski sohbetleri yapalim kuzular ⚘❤
Moonlight canım anne baba sağlığıyla uğraşıyorum koşturuyorum bende Rabbim beterini vermesin
Ikinizde iyimisiniz nasilsiniz❤⚘
İyi günler pare okul açılmadan son iki düğün kaldı tüm kız erkek yakın akraba düğünleri bu yaza denk geldi sanırım onların koşturmacası varEki Görüntüle 3471152
ASSOSyal
@D E V A
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@mavikelebek34
@Jou
@Dutt
bir mucizee
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Nane Limon Kabugu
@Hayalkuran
@Eslinna
Günaydın mutlu güzel sağlıklı haftalarınız olsun⚘
Yaaaaaaaaa yirimmmmmEki Görüntüle 3471152
ASSOSyal
@D E V A
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@mavikelebek34
@Jou
@Dutt
bir mucizee
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Nane Limon Kabugu
@Hayalkuran
@Eslinna
Günaydın mutlu güzel sağlıklı haftalarınız olsun⚘
Kuzu valla hep aynı, sen nasılsınAynen aynen her birimizin telaşı koşturması arttı
Sen nasılsın ⚘
Iyiyim canım hastane ev arası şükür rabbime beterini vermesinKuzu valla hep aynı, sen nasılsıngerçi durumlarını biliyorum
Aynen düğünler arka arkaya bugünde bizim var gidip görünüp geliyorumİyi günler pare okul açılmadan son iki düğün kaldı tüm kız erkek yakın akraba düğünleri bu yaza denk geldi sanırım onların koşturmacası var
Amin parem,rabbim bu günümüzü aratmasın. Bundan aşağı düşürmesinIyiyim canım hastane ev arası şükür rabbime beterini vermesin
Hic sevmem düğünAynen düğünler arka arkaya bugünde bizim var gidip görünüp geliyorum
Bende ne gerek var bir dünya masraf bunun yerine borcunu öde bilezik yapHic sevmem düğün
Özenle halay mendili bile yaptım ama kızlarımaHic sevmem düğün
Hahahaha salla sana salla sana mendiliniÖzenle halay mendili bile yaptım ama kızlarıma
Geldim geldim girusunlu kadın beni mapusta yolladıAnaaa parem nereye gitmiş
İyi diyelim iyi olalım parem sağolasınbir mucizee
Canım bilmem bu kaçıncı etiket iyimisin bir kaç gün önce yine sordum nerelerdesin diye şimdi profilde gördüm
Nasılsın herşey yolunda mı ❤❤
Hep iyi ol daha iyi ol kuzumİyi diyelim iyi olalım parem sağolasın
Sen nasılsın
İyi Allahtan fazla kalmadın mapus damarındaGeldim geldim girusunlu kadın beni mapusta yolladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?