Aynen kuzu çok haklı vsllaİki bebeyle artık zor sosyalim
Niye leennn yazdınmıda görmedim acabaaaaaaaa ay kaçirdıysam affolaaa şuan almoşu sallıyorum yanimdada oğlan uzandi uyuyo ben olmuşum regl bune beeee
Aslında zor degil ya tam zamanına doğurmuşum düzenede yeni soktum dogurdugumda ilgilenemedim hep bozuldu uykularıİki bebeyle artık zor sosyalim
Yok kıs takiliyorum sana, bisey yokNiye leennn yazdınmıda görmedim acabaaaaaaaa ay kaçirdıysam affolaaa şuan almoşu sallıyorum yanimdada oğlan uzandi uyuyo ben olmuşum regl bune beeee
Yok biliyorum beybimm napiyosun aşkomm hediyem geldi bitürlü çekip atamadım ödüllereYok kıs takiliyorum sana, bisey yok
Yaaaaa özel birsey yapmana gerek yok ki, cek at nolacak sankiYok biliyorum beybimm napiyosun aşkomm hediyem geldi bitürlü çekip atamadım ödüllere
Iyi bebeğimm benimm rutin yoğun geçiyor ama zayıflamışım 14 kilo vermişim eski kiloma düşmüşüm hemen ona mutlu oldumYaaaaa özel birsey yapmana gerek yok ki, cek at nolacak sankiiyisukur kuzu,dinleniyorum ben sen napiyosun ikibebeyle
Bravo sana kuzu,helal olsun. Hep böyle kalırsın inşallahIyi bebeğimm benimm rutin yoğun geçiyor ama zayıflamışım 14 kilo vermişim eski kiloma düşmüşüm hemen ona mutlu oldum
Atacamda yorgunluktan üşeniyorum çekmeye
Hahahah ayupBravo sana kuzu,helal olsun. Hep böyle kalırsın inşallahmutlu olmana sevindim kutusuyla at gitsin
Yaaa kısmet kuzu ya,hallolmus ya olsun saglik olsunHahahah ayupyarin çeker atarım en olmadı bide kırık geldiii kargoya getir iade et sonra tekrar yenisi geldi falan buda hep benim şansıma zaten kirık gelir birsey olur ondan uzun surdü
Kaynanamda bizde hahahaha tamam yarın halledicummYaaa kısmet kuzu ya,hallolmus ya olsun saglik olsunbizde daha fazla merak etmeyelim, bebeleri babaya kitle iki dakka sunumlu paylaşım yap
Ooo tam kaynanaya bebeleri kitlemelik bi gün o zamanKaynanamda bizde hahahaha tamam yarın halledicumm
Sağolsun bakıyor yaa mutfağı söktüm resmenn gitmeden halledi veriyorummOoo tam kaynanaya bebeleri kitlemelik bi gün o zaman
Allah yardımcın olsun canım ama havada sıcak iştah kapanıyor doktoruna danışarak takviye ürünler al istersenAslında zor degil ya tam zamanına doğurmuşum düzenede yeni soktum dogurdugumda ilgilenemedim hep bozuldu uykuları
ikisinide ayni saat uyutuyorum almira sadece yemeklere zorluyo beni hicbise yemiyo sendrom yaşıyoruz o cok zor bi süreç
Normal dedi oda ısrar etmeyin zorlamayin dedi ama istah açan macundna alcam bi denicem onu aslind ayiyo ama seçiyo yemek her sevdiği şeylee Yaptım sanki hayatında hiç yememiş gibi yapıyoAllah yardımcın olsun canım ama havada sıcak iştah kapanıyor doktoruna danışarak takviye ürünler al istersen
Elço biraz damak tadı bnim gibi beğendiklerini iatahla yiyor olabilirNormal dedi oda ısrar etmeyin zorlamayin dedi ama istah açan macundna alcam bi denicem onu aslind ayiyo ama seçiyo yemek her sevdiği şeylee Yaptım sanki hayatında hiç yememiş gibi yapıyo
Beğendikleri patates abur cuburElço biraz damak tadı bnim gibi beğendiklerini iatahla yiyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?