- 28 Haziran 2011
- 61.107
- 153.754
- 898
Askooooo hadi hediyeeeeeeeeBeğendikleri patates abur cubur diyorum ya 2 yaştan once herşey yerdi bizimle sonrası şaşırdı artık hayatinda hiç yememiş gibi yemiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Askooooo hadi hediyeeeeeeeeBeğendikleri patates abur cubur diyorum ya 2 yaştan once herşey yerdi bizimle sonrası şaşırdı artık hayatinda hiç yememiş gibi yemiyo
Iivvviiittttttt oldummm böğğreeekkkkkOo elço kız yemekte birinci mi oldun Hangi kategoriydi Jou
Allah kolaylık versinBenim dönmeye hayrım mi var kurbik
Bütün gün başkalarının etrafında dönünce fena baş dönmesi sonucu yığılıp kalıyorum
Misafirler var şehir disindan
Abimler var haftasonu bizim ev düğün evinden beter olur biliyorsun
Haftanın 5 günü fiziğe gidiyoruz
Bahçe isleri derken ben ben olmakdan çıkıyorum
Siteye de girmiyorum dua bolumun de zeynonun grubuna okudum deyip çıkıyorum
Düzen topigi var günlerdir oraya da yazmıyorum
Burası zaten dağıldı herkes bir yerde eskisi gibi değil biz dağıldık
Kk nin eski enerjisi yok evet benimde yok
Iyiyim şükür yorgunum yoruldum yoğunum telasliyim popom yer görmüyor iyiyim ama
Beğendikleri patates abur cubur diyorum ya 2 yaştan once herşey yerdi bizimle sonrası şaşırdı artık hayatinda hiç yememiş gibi yemiyo
Günaydıniyi akşamlar herkese
Aa tebrikler kuzum görmedim herhalde ya bakayım bakalımIivvviiittttttt oldummm böğğreeekkkkk
Atacam hediyeyi bebişimAa tebrikler kuzum görmedim herhalde ya bakayım bakalım
Merhabalar CookiieYok canım sadece ilk kese gördüğümüzde demiştim kalınlık nasıl diye güzel demişti doktor. Tabi ben transferden sonra tüp bebek doktoruna hiç gitmedim cünkü hiç cağırmadı beni uzak olduğundan ona gitseydim daha dikkat ederdi belki ama hep ultrason görüntülerimi attım ona biriey demedi
Senden kurtuluş yok ki aga, ne diyim git ikiz üçüz doğur o zamanCatlak-kurabiye bebeği doğurda görürsün derdin hala giriyorummm sen bi bebeyi idare edip giremedin
Susslleeennnn 2 bebeler yeterr ama doğru duzgün kocamı yiyemiyoorreeeeeSenden kurtuluş yok ki aga, ne diyim git ikiz üçüz doğur o zaman
Giriyorum kuzum arada bakıp çıkıyorum kimseden ses yok herkes kendi telaşında
Geçen yazmiştım iyiydii
İyi canımGeçen yazmiştım iyiydii
Tad yok evet , belkide bizim tadımız mi kalmadıSusslleeennnn 2 bebeler yeterr ama doğru duzgün kocamı yiyemiyoorreeeee
BUrası eskisi gibi değell
Yaaaa zamanla birileri eksilince veya birşey olunca duruluyo hep ben bunu farkettimTad yok evet , belkide bizim tadımız mi kalmadı
Aynen öyle kuzum hiç tadı yok. Hepimizin bi derdi var öyle olunca da eski düzen neşe kalmıyorSusslleeennnn 2 bebeler yeterr ama doğru duzgün kocamı yiyemiyoorreeeee
BUrası eskisi gibi değell