- 18 Kasım 2020
- 20.531
- 49.567
- 548
İyiyim canım yıllık izindeyim adıyamana geldim akraba ziyareti keydim yerindeKızlarrr napıyonuz nasılsınız
Herkes iyi mi bakalım
Kk çok gıcık olmuş yav reklam çıkıyor sürekli opera da engellemiyor
Neyse sizi merak ettim herkes nasıl
Minnosprenses @Tiniminimavihanim @coconatt MssPARE ASSOSyal @bir mucizee @Saliha40 Jou perinin nicki inşallah karıştırmadan eklerim Cookiie
Len sen hala burda mısınAaaa opera bende ii ama reklam yookk
De gettt geliyon yazıyon gidiyon sonr aniye kimse yohhh
Bilmiyorum ki kuzum ya çok kasıyor bide. İşlem yapamıyorum donup kalıyor. O yüzden giresim gelmiyorBende reklam yok kuzum sende neden cıktı acba
Çok şükür bu günümüze kurabiyem iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
Ohh iyi yapmışsın canım gez bakalımİyiyim canım yıllık izindeyim adıyamana geldim akraba ziyareti keydim yerinde
Sen nasılsın
Neeoooo gidicemm diyeee sevindinmiiiiiiLen sen hala burda mısın
Bilmiyorum ki kuzum ya çok kasıyor bide. İşlem yapamıyorum donup kalıyor. O yüzden giresim gelmiyor
Ohh iyi yapmışsın canım gez bakalımmemlekete de geçicen mi ordan
Takipteyiimmİyiyim canım yıllık izindeyim adıyamana geldim akraba ziyareti keydim yerinde
Sen nasılsın
Memleketten buraya geldim kurabiyemLen sen hala burda mısın
Bilmiyorum ki kuzum ya çok kasıyor bide. İşlem yapamıyorum donup kalıyor. O yüzden giresim gelmiyor
Bi ayarlarını kurcala kurabiyem hala aynıysaLen sen hala burda mısın
Sinav geldi çattıKızlarrr napıyonuz nasılsınız
Herkes iyi mi bakalım
Kk çok gıcık olmuş yav reklam çıkıyor sürekli opera da engellemiyor
Neyse sizi merak ettim herkes nasıl
Minnosprenses @Tiniminimavihanim @coconatt MssPARE ASSOSyal @bir mucizee @Saliha40 Jou perinin nicki inşallah karıştırmadan eklerim Cookiie
Oyyy kuzuummm hamilesin takvimini yerim seninBi ayarlarını kurcala kurabiyem hala aynıysa
Hee diyordum gari giremez diyeNeeoooo gidicemm diyeee sevindinmiiiiii
Soğuk diyarları gez kız biraz daMemleketten buraya geldim kurabiyem
Yok kuzum hiç tadı yok Kk nın Gif falan da ekleyemiyorum. Benim telden galibaBi ayarlarını kurcala kurabiyem hala aynıysa
Ahh evet kız bu pazar dimiSinav geldi çattı
Hee diyordum gari giremez diye
Soğuk diyarları gez kız biraz daKaradeniz turu yapın
Evet teyzesi kızım da seni yerOyyy kuzuummm hamilesin takvimini yerim senin
Allab allah neden öyle olduki yaaYok kuzum hiç tadı yok Kk nın Gif falan da ekleyemiyorum. Benim telden galiba
Ahh evet kız bu pazar dimi
Allahm kolaylıklar başarılar versin kuzum inşallah gönlünce geçer
Allah razı olsun kurbisim, dua eder dua beklerim hepinizden, rabbim su gibi girip çıkmayı nasip etsin inşallahYok kuzum hiç tadı yok Kk nın Gif falan da ekleyemiyorum. Benim telden galiba
Ahh evet kız bu pazar dimi
Allahm kolaylıklar başarılar versin kuzum inşallah gönlünce geçer
YaaaaaaaaaaaaaaaaaEvet teyzesi kızım da seni yer
Dualarım seninle sosyalim rabbim gönlüne göre versin sınavın çok kolay çok rahat geçsin çok güzel sonucların olsun inşallahYaaaaaaaaaaaaaaaaakızcenin tokadını tüküreyim,geliyo pembeleşinceye,kurdeleler, firfirlar
Dua isterim kuzum sınavım var pazar günü
Elimizde olsa yaparızda evde hasta var bu sene deniz bile yapamayızHee diyordum gari giremez diye
Soğuk diyarları gez kız biraz daKaradeniz turu yapın
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın sosyalimYaaaaaaaaaaaaaaaaakızcenin tokadını tüküreyim,geliyo pembeleşinceye,kurdeleler, firfirlar
Dua isterim kuzum sınavım var pazar günü
Allah razı olsun canım minnoşum, amiiinnnnnnn ins tek dileğimRabbim emeklerini boşa çıkarmasın sosyalim
Garibin yüzü gülür müAllab allah neden öyle olduki yaa
Amin sosyalim AminnAllah razı olsun kurbisim, dua eder dua beklerim hepinizden, rabbim su gibi girip çıkmayı nasip etsin inşallah
Kim kuzum kp miElimizde olsa yaparızda evde hasta var bu sene deniz bile yapamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?