BabişkoyaElço kime benziyor peki
Kızın sana benziyor oğlunda ona benzesinBabişkoyakocama çok aşığım herhalde
Kızımıda babaya benzetiyolar genelde ooyy ben nerelere gidemmKızın sana benziyor oğlunda ona benzesin
Bende babasına benzesin isterdim özelikle gözlerini ama 4 tane de 1 tanesi bile benzemiyorKızımıda babaya benzetiyolar genelde ooyy ben nerelere gidemm
çok güzel birlikte büyürler okul dönemi de iyi oluyor ilerdeEvett nanemm ilk gördüğünden beri seviyo kardeş diyo öpüyo hep seviyo ediyor bende anca yeni yeni toparlanıyorum
Aayyy dimiiiçok güzel birlikte büyürler okul dönemi de iyi oluyor ilerde
Hahahaha maşaallahh kızzz 4 tane bide ben 3 cüye cesaret edemeyecek haldeyimmBende babasına benzesin isterdim özelikle gözlerini ama 4 tane de 1 tanesi bile benzemiyor
Hamileyken çok baktın demekKızımıda babaya benzetiyolar genelde ooyy ben nerelere gidemm
Evde ondan başkasını görmüyorumkii puşttuunnnnHamileyken çok baktın demek
Ahahaha aynaya baksaydın kendini görürdün çoğunluklaEvde ondan başkasını görmüyorumkii puşttuunnnn
Amaann yok baaa yalann onlarrAhahaha aynaya baksaydın kendini görürdün çoğunlukla
Ayy uzun zamandır yoktum neler olmuşOhhhoooo 11 gün oldu uyu sen
MElommm hepinizi geçtiiiAyy uzun zamandır yoktum neler olmuş
Gözün aydın kuzum sağlıkla büyüsün inşallah
Pareeeeee kim buBir mumdur iki mumdur üç mumdur bana bir bade doldur bu ne güzel bir topigtir ha ninnah
Aaaa opera bende ii ama reklam yookkKızlarrr napıyonuz nasılsınız
Herkes iyi mi bakalım
Kk çok gıcık olmuş yav reklam çıkıyor sürekli opera da engellemiyor
Neyse sizi merak ettim herkes nasıl
Minnosprenses Tiniminimavihanim coconatt MssPARE ASSOSyal bir mucizee Saliha40 Jou perinin nicki inşallah karıştırmadan eklerim Cookiie
Bende reklam yok kuzum sende neden cıktı acbaKızlarrr napıyonuz nasılsınız
Herkes iyi mi bakalım
Kk çok gıcık olmuş yav reklam çıkıyor sürekli opera da engellemiyor
Neyse sizi merak ettim herkes nasıl
Minnosprenses Tiniminimavihanim coconatt MssPARE ASSOSyal bir mucizee Saliha40 Jou perinin nicki inşallah karıştırmadan eklerim Cookiie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?