- 27 Mart 2019
- 29.709
- 108.201
- 598
Iyiyim şükür canım benimHayırlı cumalar
Seninde gönlünde ne varsa Rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla versin inşallah
Nasılsın pare
Sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim şükür canım benimHayırlı cumalar
Seninde gönlünde ne varsa Rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla versin inşallah
Nasılsın pare
Hep iyi ol canımIyiyim şükür canım benim
Sen nasılsın
Perim yemin olsun sabah aklıma geldin acaba dedim gebelik nasıl gidiyor iyi diyeMssPARE paremm babam yoğun bakıma alındı bugün birtürlü giderilemeyen enfeksiyon ve nabız yüksekliği sebebiyle. Dua başlatabilirmiyiz
Parem valla hiç yazabilcek gücüm yok. Sadece şifa için dua istiyorum. Çok zormuş insan babasını hep güclü görmek isterken o çırpınışlarını görmekPerim yemin olsun sabah aklıma geldin acaba dedim gebelik nasıl gidiyor iyi diye
Meğer baban hastaymış Rabbim şifalar versin kuzum açalım konu istersen sen aç daha detaylı yazarsın konuyu ben etiket yapayım canim benim
Ben yazdim kuzum konuyu açıyorumParem valla hiç yazabilcek gücüm yok. Sadece şifa için dua istiyorum. Çok zormuş insan babasını hep güclü görmek isterken o çırpınışlarını görmek
Babam kanser hastası zaten uzun yıllardır tedavi görüyor. Bu enfeksiyon bi girdi illet 20 gündür kurtulamıyor. Artık kalbine vurmaya başladı nabız çok yüksek nefes alamıyor
Tamam parwm çok sağolasınBen yazdim kuzum konuyu açıyorum
belki bakmaz diye düşündüm.acayaim dedim
Rabbim şifa versin inşallah canım benimMssPARE paremm babam yoğun bakıma alındı bugün birtürlü giderilemeyen enfeksiyon ve nabız yüksekliği sebebiyle. Dua başlatabilirmiyiz
Ohhhoooo 11 gün oldu uyu sen
Anaaa kırkınız çıkıcak nerdeyseOhhhoooo 11 gün oldu uyu sen
nasılsınız kızın alıştı mı kardeşineOhhhoooo 11 gün oldu uyu sen
HEyaaaAnaaa kırkınız çıkıcak nerdeyse
Ohhh maşallah güzel sağlıklı şanslı ömürleri olsun canım benim❤
Sanada geçmiş olsun⚘
Bi ara ver artık gözünü sevdiğim bir süpriz daha yapma
Evett nanemm ilk gördüğünden beri seviyo kardeş diyo öpüyo hep seviyo ediyor bende anca yeni yeni toparlanıyorumnasılsınız kızın alıştı mı kardeşine
Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsunOhhhoooo 11 gün oldu uyu sen
Sağlıkla büyüsünler canım elcommmm❤❤HEyaaa
SAgoll paremmm allah isteyene nasip etsin
Hahahahahaha büyük konuşmayayimm ama bu yetti
Amin güzelimmAllah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun
Bir kaç gün önce aklımdaydın acaba doğum yaptı mı diye
Pareemmm amin inşaallahhhSağlıkla büyüsünler canım elcommmm❤❤
Elço kime benziyor pekiPareemmm amin inşaallahhh