• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MssPARE MssPARE paremm babam yoğun bakıma alındı bugün birtürlü giderilemeyen enfeksiyon ve nabız yüksekliği sebebiyle. Dua başlatabilirmiyiz😢😢
Perim yemin olsun sabah aklıma geldin acaba dedim gebelik nasıl gidiyor iyi diye

Meğer baban hastaymış Rabbim şifalar versin kuzum açalım konu istersen sen aç daha detaylı yazarsın konuyu ben etiket yapayım canim benim

Kuzum özelin kapalı olunca buraya yazdım inşallah hemen bakarsın mübarek cuma gecesi konuyu açalım

Perim yemin olsun sabah aklıma geldin acaba dedim gebelik nasıl gidiyor iyi diye

Meğer baban hastaymış Rabbim şifalar versin kuzum açalım konu istersen sen aç daha detaylı yazarsın konuyu ben etiket yapayım canim benim
Parem valla hiç yazabilcek gücüm yok. Sadece şifa için dua istiyorum. Çok zormuş insan babasını hep güclü görmek isterken o çırpınışlarını görmek😢
Babam kanser hastası zaten uzun yıllardır tedavi görüyor. Bu enfeksiyon bi girdi illet 20 gündür kurtulamıyor. Artık kalbine vurmaya başladı nabız çok yüksek nefes alamıyor 😢😢😢

Parem valla hiç yazabilcek gücüm yok. Sadece şifa için dua istiyorum. Çok zormuş insan babasını hep güclü görmek isterken o çırpınışlarını görmek😢
Babam kanser hastası zaten uzun yıllardır tedavi görüyor. Bu enfeksiyon bi girdi illet 20 gündür kurtulamıyor. Artık kalbine vurmaya başladı nabız çok yüksek nefes alamıyor 😢😢😢
Ben yazdim kuzum konuyu açıyorum
belki bakmaz diye düşündüm.acayaim dedim

Anaaa kırkınız çıkıcak nerdeyse :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ohhh maşallah güzel sağlıklı şanslı ömürleri olsun canım benim❤💐🌻🌹

Sanada geçmiş olsun⚘🌺

Bi ara ver artık gözünü sevdiğim bir süpriz daha yapma:KK48::KK48:
HEyaaa 😀😀😀
SAgoll paremmm allah isteyene nasip etsin 💜
Hahahahahaha büyük konuşmayayimm ama bu yetti😀😀

Back