BEbeğimm dicek söz bulamadım doktor deseymiş keşke enazından bukadar umutlanmazdın nebileyim kötü olmazdın yanii olsun du bakalım cumartesi bi gelsinn bi umut
Ben de onu dedim geçen hafta Bi sıkınt varsa niye demiyorsun şans kalbini duyunca biz ümitlendik elbet çünkü bize hiç Bi sıkıntı yok rahim de çok iyi demişti

Tüp bebek merkeziyle görüştük Bi sürü iğne ilaç eklettik

Hepsi bahane işte olcak olursa oluyo da
İnşallaah Rabbim bize de sağlıkla ol der bağışlar joum

Var bundada bir hayır anlaşılan hep gittiğin doktor ondan sanırım hanii sana demedim dedi

İyiyim kurabiyem çok şükür bugünümüze diyelim sen nasılsın nasıl gidiyor bebe nasıl tutabiliyomusun oruc
Memeyi bıraktık ya rahatım canım tutuyorum çok şükür
Güzel kalbinizden öperim sizin daha iyiyim inşallah ikimizde iyi olcaz Allah n izniyle hala beninledir umarım beni bırakmaz çünkü biz ona çok hasret kaldık
Aminn Mucim ha böyle göreyim seni elini karnına koy konuş onunla bide dediğim Esmayı bulabildin mi

Canım benim umutsuz olma niye böyle kendini bırakıyorsun yapma böyle

Üzülürsen bebeğe de yansır sen ferah ol dua edelim dua et bitanem Allahım mucizeni sana sağlıkla versin ...Rabim inşallah üzüntünü sevince çevirsin ❤❤❤❤

Uyandim canım benim bir bardak su içtim yattım

Kendi başına olunca iftar sahur biraz garip geçiyor

Şükür uyanıyorum şimdilik
Ah parem inşallah Rabbim gönlünce bir eş nasip etsin. Bir sonraki ramazan da beraber yapın iftar sahuru inşallah sen uyanınca yaz buraya aklım sende kalıyor içim rahat etmiyor

Memeyi bıraktık ya rahatım canım tutuyorum çok şükür

Aminn Mucim ha böyle göreyim seni elini karnına koy konuş onunla bide dediğim Esmayı bulabildin mi
Ya musaavvir mi acaba onu çekiyorum ben hep Bi de ya mübdiu

Amin parem Amin hayırlısı bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…