Allahim ya nasıl içten nasıl samimi bi mesaj bu
Hayırlı Ramazanlar şekerim ❤

Kızlar haberler iyi değil
Ağlamaktan bitmiş durumdayım
Muayene olduk karından bebeği de keseyi de göremedi
Vajinal baktı kese basık duruyo bebek büyümüş elektrik sinyali var ama kalp atışı yok dedi
10 gün önce kalbini duymuştuk o zamandan sonra 9 günde 5 gün büyümüş dedi bebek 7 cm miş
Cumartesi ye kadar bekleyelim duruma göre bakalım dedi
Geçen geldiğinizde de şans eseri kalbini duyduk kesenin şeklini beğenmemiştim ama size söylemek istemedim dedi
Eğer kalbini duymamış olsaydık haftaya gelin kalbini duyarız diye daha umutlu konuşabilirdim dedi ama şuan yüzde elli yüzde elli ihtimal dedi her ikisine de hazır olun dedi
Cookiie
Jou
Tiniminimavihanim
MssPARE
Catlak-kurabiye
Minnosprenses

Ah Mucim dur bakalım Allahtan umut kesilmez. Ya bak kızma bana ama çok kızıyorum sana. En başından beri aklında hep kötü ihtimal var sürekli diline dolanıp duruyor. Örnek video da attım hatta kendimi örnek vereyim mi. Gebeliğin sonuna doğru sürekli erken doğum korkusu sardı niyeyse.
Durup durup oğlana sesleniyordım bak zamanında gel yoksa seni bana vermezler alır götürürler vs vs diye söylenirken gerçekten erken doğdu
Bak adem mete bebek günlerce yoğun bakımda yatıyor annesi bir an bile umudu kesmedi
Tamam anlayabiliyorum şuan seni ama çabucak toparlan ve kesinlikle ağlamayı bırak bebeği strese sokma. Kendine iyi gelecek işlerle uğraş iyiiyi düşün umudunu kesme.
Bir sürü dua vardı şimdi hatırlamıyorum hatta bebeğin tutunması için bir Esma vardı çektiğimiz. Onları araştır onları uygula
Sonu güzel olsun inşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla büyüsün

Kurabiyem inan bana bu defa ümitliydim daha farklı hissediyordum hep kötü olanı düşünmemeye çalışıyodum o kadar okudum ettim inan başkaydı ama 8 haftayı geçeyim daha güzel olacak diye inandım napim sakin kalmak onca yaşadıklarımıza mümkün olmuyor işte napalım Allahtan ümit kesilmez kuzum Rabbim görüyor duyuyor elimden geldiği kadar çabaladım Rabbim ol derse olacak nasip değil diyip boyun bükecez elden gelen bişey yok ki işte

Mucizemmm ne diyim kii çook çook üzgünümmm
Rabbim ummadık sevinçler yaşatsın o güzel kalbinde inşallah düşündüğümüzden çok daha güzel haberleri bizimle paylaşırsın kuzummm

Dua her derdin devası canım cumartesi tekrar gittipşnizde inşallah sağlıklı haber alırsınız umut her zaman var

Reactions: Jou
BEbeğimm dicek söz bulamadım doktor deseymiş keşke enazından bukadar umutlanmazdın nebileyim kötü olmazdın yanii olsun du bakalım cumartesi bi gelsinn bi umut

Aynen öyle Rabbim ol desin yeter ki umudunu kesme bakalım sakın ağlama çabucak toparla kendini. Hayırlı güzel haberler gelir inşallah.
İnşallah nasibinde vardır ve sağlıkla sana gelir

Yaa mucizem dur hele bakalım hemen karalar bağlayıp bebeyide strese sokma. O mucize gibi geldi tutunmasınıda bilecek heriey gecicek bol bol dua bol bol dinlen su iç inşallah rabbimin izniyle düzelicek

Aynen öyle Rabbim ol desin yeter ki umudunu kesme bakalım sakın ağlama çabucak toparla kendini. Hayırlı güzel haberler gelir inşallah.
İnşallah nasibinde vardır ve sağlıkla sana gelir

Yaa mucizem dur hele bakalım hemen karalar bağlayıp bebeyide strese sokma. O mucize gibi geldi tutunmasınıda bilecek heriey gecicek bol bol dua bol bol dinlen su iç inşallah rabbimin izniyle düzelicek
Güzel kalbinizden öperim sizin daha iyiyim inşallah ikimizde iyi olcaz Allah n izniyle hala beninledir umarım beni bırakmaz çünkü biz ona çok hasret kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…