• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEbeğimm dicek söz bulamadım doktor deseymiş keşke enazından bukadar umutlanmazdın nebileyim kötü olmazdın yanii 😔😔 olsun du bakalım cumartesi bi gelsinn bi umut
Ben de onu dedim geçen hafta Bi sıkınt varsa niye demiyorsun şans kalbini duyunca biz ümitlendik elbet çünkü bize hiç Bi sıkıntı yok rahim de çok iyi demişti

Tüp bebek merkeziyle görüştük Bi sürü iğne ilaç eklettik

Hepsi bahane işte olcak olursa oluyo da
İnşallaah Rabbim bize de sağlıkla ol der bağışlar joum 🤲🏻😔

Ben de onu dedim geçen hafta Bi sıkınt varsa niye demiyorsun şans kalbini duyunca biz ümitlendik elbet çünkü bize hiç Bi sıkıntı yok rahim de çok iyi demişti

Tüp bebek merkeziyle görüştük Bi sürü iğne ilaç eklettik

Hepsi bahane işte olcak olursa oluyo da
İnşallaah Rabbim bize de sağlıkla ol der bağışlar joum 🤲🏻😔
Var bundada bir hayır anlaşılan hep gittiğin doktor ondan sanırım hanii sana demedim dedi

İyiyim kurabiyem çok şükür bugünümüze diyelim sen nasılsın nasıl gidiyor bebe nasıl tutabiliyomusun oruc 🤗🤗
Memeyi bıraktık ya rahatım canım tutuyorum çok şükür 😍
Güzel kalbinizden öperim sizin ♥️daha iyiyim inşallah ikimizde iyi olcaz Allah n izniyle hala beninledir umarım beni bırakmaz çünkü biz ona çok hasret kaldık🥹
Aminn Mucim ha böyle göreyim seni elini karnına koy konuş onunla bide dediğim Esmayı bulabildin mi

Kızlar haberler iyi değil
Ağlamaktan bitmiş durumdayım
Muayene olduk karından bebeği de keseyi de göremedi
Vajinal baktı kese basık duruyo bebek büyümüş elektrik sinyali var ama kalp atışı yok dedi
10 gün önce kalbini duymuştuk o zamandan sonra 9 günde 5 gün büyümüş dedi bebek 7 cm miş
Cumartesi ye kadar bekleyelim duruma göre bakalım dedi
Geçen geldiğinizde de şans eseri kalbini duyduk kesenin şeklini beğenmemiştim ama size söylemek istemedim dedi
Eğer kalbini duymamış olsaydık haftaya gelin kalbini duyarız diye daha umutlu konuşabilirdim dedi ama şuan yüzde elli yüzde elli ihtimal dedi her ikisine de hazır olun dedi
@D E V A
Jou Jou
@Tiniminimavihanim
MssPARE MssPARE
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Minnosprenses Minnosprenses

Canım benim umutsuz olma niye böyle kendini bırakıyorsun yapma böyle

Üzülürsen bebeğe de yansır sen ferah ol dua edelim dua et bitanem Allahım mucizeni sana sağlıkla versin ...Rabim inşallah üzüntünü sevince çevirsin 💐🌺🌹❤❤❤❤

Uyandim canım benim bir bardak su içtim yattım 👍🌺

Kendi başına olunca iftar sahur biraz garip geçiyor😔

Şükür uyanıyorum şimdilik 🤣🤣🤣
Ah parem inşallah Rabbim gönlünce bir eş nasip etsin. Bir sonraki ramazan da beraber yapın iftar sahuru inşallah 🤲🤲🤗🤗 sen uyanınca yaz buraya aklım sende kalıyor içim rahat etmiyor 🤗

Memeyi bıraktık ya rahatım canım tutuyorum çok şükür 😍

Aminn Mucim ha böyle göreyim seni elini karnına koy konuş onunla bide dediğim Esmayı bulabildin mi
Ya musaavvir mi acaba onu çekiyorum ben hep Bi de ya mübdiu

Canım benim umutsuz olma niye böyle kendini bırakıyorsun yapma böyle

Üzülürsen bebeğe de yansır sen ferah ol dua edelim dua et bitanem Allahım mucizeni sana sağlıkla versin ...Rabim inşallah üzüntünü sevince çevirsin 💐🌺🌹❤❤❤❤

Amin parem Amin hayırlısı bakalm 😕

Back