- 25 Ağustos 2019
- 61.092
- 113.974
- 698
- 30
Hee korktum minnoş inşallah öyledirrrGörmemiştie canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee korktum minnoş inşallah öyledirrrGörmemiştie canım
Şuan o korku içinde kuzum sen alınganlık yapmaHee korktum minnoş inşallah öyledirrr
Görmedim ki nerde dur bakimBana niye cvp vermedin yanlış anlamadın ins
Ben de onu dedim geçen hafta Bi sıkınt varsa niye demiyorsun şans kalbini duyunca biz ümitlendik elbet çünkü bize hiç Bi sıkıntı yok rahim de çok iyi demiştiBEbeğimm dicek söz bulamadım doktor deseymiş keşke enazından bukadar umutlanmazdın nebileyim kötü olmazdın yanii olsun du bakalım cumartesi bi gelsinn bi umut
Şuan o korku içinde kuzum sen alınganlık yapma
Bi tane çarparım.ağzune heeGörmedim ki nerde dur bakim
Var bundada bir hayır anlaşılan hep gittiğin doktor ondan sanırım hanii sana demedim dediBen de onu dedim geçen hafta Bi sıkınt varsa niye demiyorsun şans kalbini duyunca biz ümitlendik elbet çünkü bize hiç Bi sıkıntı yok rahim de çok iyi demişti
Tüp bebek merkeziyle görüştük Bi sürü iğne ilaç eklettik
Hepsi bahane işte olcak olursa oluyo da
İnşallaah Rabbim bize de sağlıkla ol der bağışlar joum
Evet kuzum yumurta takibini yapan drVar bundada bir hayır anlaşılan hep gittiğin doktor ondan sanırım hanii sana demedim dedi
Anladımm uzme kendiniiEvet kuzum yumurta takibini yapan dr
Memeyi bıraktık ya rahatım canım tutuyorum çok şükürİyiyim kurabiyem çok şükür bugünümüze diyelim sen nasılsın nasıl gidiyor bebe nasıl tutabiliyomusun oruc
Aminn Mucim ha böyle göreyim seni elini karnına koy konuş onunla bide dediğim Esmayı bulabildin miGüzel kalbinizden öperim sizin daha iyiyim inşallah ikimizde iyi olcaz Allah n izniyle hala beninledir umarım beni bırakmaz çünkü biz ona çok hasret kaldık
Kızlar haberler iyi değil
Ağlamaktan bitmiş durumdayım
Muayene olduk karından bebeği de keseyi de göremedi
Vajinal baktı kese basık duruyo bebek büyümüş elektrik sinyali var ama kalp atışı yok dedi
10 gün önce kalbini duymuştuk o zamandan sonra 9 günde 5 gün büyümüş dedi bebek 7 cm miş
Cumartesi ye kadar bekleyelim duruma göre bakalım dedi
Geçen geldiğinizde de şans eseri kalbini duyduk kesenin şeklini beğenmemiştim ama size söylemek istemedim dedi
Eğer kalbini duymamış olsaydık haftaya gelin kalbini duyarız diye daha umutlu konuşabilirdim dedi ama şuan yüzde elli yüzde elli ihtimal dedi her ikisine de hazır olun dedi
@D E V A
Jou
@Tiniminimavihanim
MssPARE
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
Uyandim canım benim bir bardak su içtim yattımUyandınız mıkızlsr MssPARE
Ah parem inşallah Rabbim gönlünce bir eş nasip etsin. Bir sonraki ramazan da beraber yapın iftar sahuru inşallah sen uyanınca yaz buraya aklım sende kalıyor içim rahat etmiyorUyandim canım benim bir bardak su içtim yattım
Kendi başına olunca iftar sahur biraz garip geçiyor
Şükür uyanıyorum şimdilik
Hayırlısı canım rabbimin bir bildiği vardır elbetAh parem inşallah Rabbim gönlünce bir eş nasip etsin. Bir sonraki ramazan da beraber yapın iftar sahuru inşallah sen uyanınca yaz buraya aklım sende kalıyor içim rahat etmiyor
Ya musaavvir mi acaba onu çekiyorum ben hep Bi de ya mübdiuMemeyi bıraktık ya rahatım canım tutuyorum çok şükür
Aminn Mucim ha böyle göreyim seni elini karnına koy konuş onunla bide dediğim Esmayı bulabildin mi
Canım benim umutsuz olma niye böyle kendini bırakıyorsun yapma böyle
Üzülürsen bebeğe de yansır sen ferah ol dua edelim dua et bitanem Allahım mucizeni sana sağlıkla versin ...Rabim inşallah üzüntünü sevince çevirsin ❤❤❤❤
Ya Hafız cc de okuyabilirsin koruyan kollayan anlamındadır mucizemYa musaavvir mi acaba onu çekiyorum ben hep Bi de ya mübdiu
Amin parem Amin hayırlısı bakalm
Agzuna çarparum he dedim mucizoyaaNerde şaşırdım anlamadim
Buna mi diyorsun
Bi tane çarparım.ağzune hee
Kız carparum yazmışın aha şimdi banada yazdin yine şaşırdımAgzuna çarparum he dedim mucizoyaa