- 27 Mart 2019
- 29.742
- 108.401
- 598
Nasıl sahne kız şarkının bu kısmı dilime dolanmış ama filmi unuttum gitti
Bu sahne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl sahne kız şarkının bu kısmı dilime dolanmış ama filmi unuttum gitti
Bu sahne
Git git ilAç kullanmadan gecmiyor bazenHe ya geçmezse gitcem burnum durmiyi
Geçmiş olsun kurabiyeHe ya geçmezse gitcem burnum durmiyi
Teşekkür ederim canım benim nasılsın nasıl gidiyorGeçmiş olsun kurabiye
Aynen öyle canım ay sabahtır yoktu kk dedim bu defa atıldıkGit git ilAç kullanmadan gecmiyor bazen
İyim canım teşekkür ederim hep aynı ev işi ve çocuklarla zaman geçiyorTeşekkür ederim canım benim nasılsın nasıl gidiyor
Benim ara ara giriyodu ama çok zordu güvensiz yazıyordu hepAynen öyle canım ay sabahtır yoktu kk dedim bu defa atıldık
Memeyi aramıyor dimi artık bebişİyim canım teşekkür ederim hep aynı ev işi ve çocuklarla zaman geçiyor
Hahah sen yine kapıdan girmeyi başarmışsın ben camdan bile bakamadımBenim ara ara giriyodu ama çok zordu güvensiz yazıyordu hep
Halen aklında tabi eskisi gibi değil sanırım biraz büyük olduğu için unutmuyorMemeyi aramıyor dimi artık bebiş
He ya çok fenalar bende saldım şu sıralar 2 yaşına kadar beklerim belki diye düşünüyorumHalen aklında tabi eskisi gibi değil sanırım biraz büyük olduğu için unutmuyor
Agahahaha kurabiyem şimdi iyi arada yine bi atıyo ama bizi kabul ediyır en azındanHahah sen yine kapıdan girmeyi başarmışsın ben camdan bile bakamadım
Sende benim gibi bi kerede bırakacaksın bence şimdilik doya doya emsinHe ya çok fenalar bende saldım şu sıralar 2 yaşına kadar beklerim belki diye düşünüyorum
Hahah sen yine kapıdan girmeyi başarmışsın ben camdan bile bakamadım
Halen aklında tabi eskisi gibi değil sanırım biraz büyük olduğu için unutmuyor
Evet ya bi biz kaldıkHerkes pro olmuş siz niye karasın hala
Isyaaaaaaannnnn bayraklarını çek yönetimeEvet ya bi biz kaldık
İsyan çıkarsam arkamda durur musunuzIsyaaaaaaannnnn bayraklarını çek yönetime
Hahahahaİsyan çıkarsam arkamda durur musunuz
Allah her zaman her yerde iyi insanlarla karşılaştırsın bizi inşallahHahahaha
Ben bu sitede ne öğrendim biliyormusun arkasindan konuştuklarınla bal badem oluyorsun
Bu iyi insan dediklerin ilk sana yüz çeviriyor
ha cidden olduğu gibi olanlar çok az herkes burda çok farklı
Doğru insanlara denk gelirsen ne mutlu değişmeyen ilk gün gibi kalanlara ne mutlu
Ben haksızlığın olduğu yerde hep varımdır
Ama mevzu geyik ya arkan da dururum tabiki ama elimde bıçak mi çiçek mi olur bilemedim