- 27 Mart 2019
- 29.742
- 108.401
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı Cumalar paremm Şükür her halimize sen nasılsın?Nerdesiniz millet hayirsizlar herkes birbirini unuttu yabancı olduk resmen
ne selam ne sabah ne soran ne ne yapıyorsun diyen var dualar okunuyor ses yok bakıyorum sitedesiniz ama buraya ugrayan yok
Herkes iyimi sağlığınız sihhatiniz iyimi herşey yolunda mı
Sabahlara kadar yapılan sohbetler nereye gitti acaba herkeste bir telaş bir yoğunluk
Bi ses verin hele
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@mavikelebek34
Jou
@D U T
@bir mucizee
@Fatmazell
Madammor
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@BlueBerry4268
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
@Meral01
@Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
@Nane limon kabugu
@Hayalkuran
@Eslinna
Allah kolaylık versin en tatlı uğraşların var yorgunluğu bike tatlıdır ⚘Hayırlı Cumalar paremm Şükür her halimize sen nasılsın?
Benim oğlan 1.sınıfa gidiyor ya çogunluk onunla ilgileniyorum ders çalışıyoruz yoğun geçiyor. Bir de cadı kızçem var biliyon daha küçük pek vakit bulamiyorum eskisi gibi canim
Kısacık bir mola yaptım geldim minnoşumCookiie neden üyelik yaptın
Hayırlı cumalar kıslarımmNerdesiniz millet hayirsizlar herkes birbirini unuttu yabancı olduk resmen
ne selam ne sabah ne soran ne ne yapıyorsun diyen var dualar okunuyor ses yok bakıyorum sitedesiniz ama buraya ugrayan yok
Herkes iyimi sağlığınız sihhatiniz iyimi herşey yolunda mı
Sabahlara kadar yapılan sohbetler nereye gitti acaba herkeste bir telaş bir yoğunluk
Bi ses verin hele
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@mavikelebek34
Jou
@D U T
@bir mucizee
@Fatmazell
Madammor
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@BlueBerry4268
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
@Meral01
@Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
@Nane limon kabugu
@Hayalkuran
@Eslinna
Nerdeydin perim senHayırlı cumalar kıslarımm
Biraz ara verdim oarem aslıjda daha durcaktıkm ama geleyim dedimNerdeydin perim sen
Iyi yaptın gelmekle bir daha gitme gidersen de gidiyorum de merak ediyoruzBiraz ara verdim oarem aslıjda daha durcaktıkm ama geleyim dedim
Geçmiş olsun canımHepimiz hastayızz kuzumm ev halkı perişan
Gitme canım özlüyoruzKısacık bir mola yaptım geldim minnoşum
Hosgeldin bebekKısacık bir mola yaptım geldim minnoşum
Biraz zor zamanlar geciriyorum parem biranlık şeyle uzaklaşmak istedim . Birdahs olmazIyi yaptın gelmekle bir daha gitme gidersen de gidiyorum de merak ediyoruz
Buralardayım minnoşum bende sizlwri özlüyorum ama eskisi gibi toparlanamıyoruz hepimiz bir telaştayızG
Geçmiş olsun canım
Gitme canım özlüyoruz
Hoşbuldum bitanemHosgeldin bebek
Evet canım ben çok aktif olamıyorum müsait oldukca giriyorumBiraz zor zamanlar geciriyorum parem biranlık şeyle uzaklaşmak istedim . Birdahs olmaz
Buralardayım minnoşum bende sizlwri özlüyorum ama eskisi gibi toparlanamıyoruz hepimiz bir telaştayız
Hoşbuldum bitanem
Hep öyleyiz artık hepimiz telaşe içindeyiz minnoşumEvet canım ben çok aktif olamıyorum müsait oldukca giriyorum
Hepimiz aymı anda müsait olabilsek çok iyi olur güzel sohbetler ederdikHep öyleyiz artık hepimiz telaşe içindeyiz minnoşum
Biraz zor zamanlar geciriyorum parem biranlık şeyle uzaklaşmak istedim . Birdahs olmaz
Buralardayım minnoşum bende sizlwri özlüyorum ama eskisi gibi toparlanamıyoruz hepimiz bir telaştayız
Hoşbuldum bitanem
Bir gün bir saaat ayarlayabilsekHepimiz aymı anda müsait olabilsek çok iyi olur güzel sohbetler ederdik
Evet parem bazrn iyi geliyor insana. Ama sizlerin sohbetini arıyorum vallaAllah feraha çıkarsın canım bazen kafa dinlemek iyi geliyor heleki yanlızlık bazen şart
Biraz dinlenmisindir
Canım eski sohbetleri bende arıyorum ama herkes telaşlı hayatin koşturması eski sohbetimiz yok maalesefEvet parem bazrn iyi geliyor insana. Ama sizlerin sohbetini arıyorum valla
Malesef parem herkes iyi olsun da birgün inşallah yeniden olurCanım eski sohbetleri bende arıyorum ama herkes telaşlı hayatin koşturması eski sohbetimiz yok maalesef
Aynen kuzum aynenMalesef parem herkes iyi olsun da birgün inşallah yeniden olur