• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerdesiniz millet hayirsizlar herkes birbirini unuttu yabancı olduk resmen:63::63:

ne selam ne sabah ne soran ne ne yapıyorsun diyen var dualar okunuyor ses yok :KK12: bakıyorum sitedesiniz ama buraya ugrayan yok:duduk::KK67:

Herkes iyimi sağlığınız sihhatiniz iyimi herşey yolunda mı :KK54::KK68:

Sabahlara kadar yapılan sohbetler nereye gitti acaba herkeste bir telaş bir yoğunluk :KK64::KK64:

Bi ses verin hele :KK15::KK15::KK25::KK24:

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@mavikelebek34
Jou Jou
@D U T
@bir mucizee
@Fatmazell
Madammor Madammor
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@BlueBerry4268
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
@Meral01
@Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
@Nane limon kabugu
@Hayalkuran
@Eslinna
Hayırlı Cumalar paremm💜🪻 Şükür her halimize sen nasılsın?
Benim oğlan 1.sınıfa gidiyor ya çogunluk onunla ilgileniyorum ders çalışıyoruz yoğun geçiyor. Bir de cadı kızçem var biliyon daha küçük pek vakit bulamiyorum eskisi gibi canim 🤷🏼‍♀️

Hayırlı Cumalar paremm💜🪻 Şükür her halimize sen nasılsın?
Benim oğlan 1.sınıfa gidiyor ya çogunluk onunla ilgileniyorum ders çalışıyoruz yoğun geçiyor. Bir de cadı kızçem var biliyon daha küçük pek vakit bulamiyorum eskisi gibi canim 🤷🏼‍♀️
Allah kolaylık versin en tatlı uğraşların var yorgunluğu bike tatlıdır ♥️🌹

Nerdesiniz millet hayirsizlar herkes birbirini unuttu yabancı olduk resmen:63::63:

ne selam ne sabah ne soran ne ne yapıyorsun diyen var dualar okunuyor ses yok :KK12: bakıyorum sitedesiniz ama buraya ugrayan yok:duduk::KK67:

Herkes iyimi sağlığınız sihhatiniz iyimi herşey yolunda mı :KK54::KK68:

Sabahlara kadar yapılan sohbetler nereye gitti acaba herkeste bir telaş bir yoğunluk :KK64::KK64:

Bi ses verin hele :KK15::KK15::KK25::KK24:

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@mavikelebek34
Jou Jou
@D U T
@bir mucizee
@Fatmazell
Madammor Madammor
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@BlueBerry4268
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
@Meral01
@Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
@Nane limon kabugu
@Hayalkuran
@Eslinna
Hayırlı cumalar kıslarımm❤️🫶🏼🫶🏼🫶🏼

Biraz zor zamanlar geciriyorum parem biranlık şeyle uzaklaşmak istedim . Birdahs olmaz 🥰😘😘

Buralardayım minnoşum bende sizlwri özlüyorum ama eskisi gibi toparlanamıyoruz hepimiz bir telaştayız ❤️❤️

Hoşbuldum bitanem 😘😘

Allah feraha çıkarsın canım bazen kafa dinlemek iyi geliyor heleki yanlızlık bazen şart

Biraz dinlenmisindir ♥️😇🌹

Back