Jahahahaha cok iyi erken kalkmanın bedeliIyim şükür evi temizledim bugün erken bitti işlerim kendime yeni iş bulmaya çalışıyorum
Belli zaten yoksun pek niçun
Bilmiyorum ki ya sonbahar çöküşü mü bu da anlamadımNeyin var yavri
Hahahahha kahkaha attımmBilmiyorum ki ya sonbahar çöküşü mü bu da anlamadımrüyamda psikoloğa gidiyordum psikolog benden bıkıp kaçmaya çalışıyordu
Tabiki de buldum yapacak şeyi küçülen kıyafetleri ayırdım göndereceğim kişilere göre poşetledimBana gel salça çıkarıcam
Hahhaha psikolog ne yapsın yeri geliyor ben kendimden kaçmak istiyorumBilmiyorum ki ya sonbahar çöküşü mü bu da anlamadımrüyamda psikoloğa gidiyordum psikolog benden bıkıp kaçmaya çalışıyordu
Yeni süpürme işi bitti çamaşır makinesinin bitmesini bekliyorum beklerken çay mı kahve mi derdindeyimMillet nerdesiniz Merhaba Günaydın ben kızlık hazırlıklara devam
Afiyet olsun canımYeni süpürme işi bitti çamaşır makinesinin bitmesini bekliyorum beklerken çay mı kahve mi derdindeyimsana kolay gelsin
Ben o işlerimi müstakil evdeyken yaptım şimdi sadece okul koşuşturmacası varAfiyet olsun canımben dolaba bir şeyler aticam onun telaşı
Bende ütü yapıcimmmMillet nerdesiniz Merhaba Günaydın ben kızlık hazırlıklara devam
Allah yardımcın olsun hava sıcakken ütü çekilmiyorBende ütü yapıcimmm
Kolay gelsin yavrisBende ütü yapıcimmm
Hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar paremmmm
Aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?