- 27 Mart 2019
- 29.753
- 108.482
- 598
Rabbim insalah yüzünü güldürsünİyim canım sağol
Transferimiz güzel geçti cok şükür şimdi bekleme süresi kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim insalah yüzünü güldürsünİyim canım sağol
Transferimiz güzel geçti cok şükür şimdi bekleme süresi kaldı
Amin inşallah paremm inşallahRabbim insalah yüzünü güldürsün
Pazar gününüz huzurlu mutlu olsun çoluk çocuk eş dost ağzımızın tadı bozulmasın askoskoskolar
@ASSOSyal
@Cookiie
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@mavikelebek34
@Jou
@D U T
@bir mucizee
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
karamel Latte
@Meral01
Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Nane Limon Kabugu
@Hayalkuran
Eslinna
Neden kuzum iyimisinUykuuuuu uyanıklık arasındayımmnn günaydın paremmmm
Yorgunluktan paremmm ne ara bitti hafta sonuu az bakınayım sonra kahvaltı keşke senın bahçede şuan kızartma yeseydimmmmNeden kuzum iyimisin
Muhteşem olurdu Tinnosum valla böyle deyince içimden bir şey koptuYorgunluktan paremmm ne ara bitti hafta sonuu az bakınayım sonra kahvaltı keşke senın bahçede şuan kızartma yeseydimmmm
Ah keşkee keşkee paremmmm bir gün yolumuz inşAllah oralara düşerMuhteşem olurdu Tinnosum valla böyle deyince içimden bir şey koptu
Inan ki cok isterdim hep beraber hazırlayıp bol muhabbet kahkaha dedikodu eğlence
Yeme içme
Bilmem ki belki bir gün olur
Çok ama çok sevinirimAh keşkee keşkee paremmmm bir gün yolumuz inşAllah oralara düşer
Pazar gününüz huzurlu mutlu olsun çoluk çocuk eş dost ağzımızın tadı bozulmasın askoskoskolar
@ASSOSyal
@Cookiie
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@mavikelebek34
@Jou
@D U T
@bir mucizee
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
karamel Latte
@Meral01
Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Nane Limon Kabugu
@Hayalkuran
Eslinna
Aaaa neden neyin var çok geçmiş olsunHastayım paremim ya
Baş ağrısı boğaz falan iyi değilim sağol kuzumAaaa neden neyin var çok geçmiş olsun
Cok geçmiş olsun canım sıcak bitki çayları tüket bol bolBaş ağrısı boğaz falan iyi değilim sağol kuzum
Geceden beri hastanedeydim yeni kendime gelebildim parem mahvetti beni hastalık dikkat edin kendinizeCok geçmiş olsun canım sıcak bitki çayları tüket bol bol
Salgın varmischastaneler alarm vermişGeceden beri hastanedeydim yeni kendime gelebildim parem mahvetti beni hastalık dikkat edin kendinize
Çok geçmiş olsunGeceden beri hastanedeydim yeni kendime gelebildim parem mahvetti beni hastalık dikkat edin kendinize
Salgın varmischastaneler alarm vermiş
Aman iyi ol canım ya Allah korusun yeni salgından
Sağolun canlar düne göre şimdi daha iyiyimÇok geçmiş olsun
Şükür sevindim tekrar geçmiş olsun kuzumSağolun canlar düne göre şimdi daha iyiyim
Sağol kuzumŞükür sevindim tekrar geçmiş olsun kuzum
Geçmiş olsunGeceden beri hastanedeydim yeni kendime gelebildim parem mahvetti beni hastalık dikkat edin kendinize
Sağol canımGeçmiş olsun