Bu sıralar bele bi var bi yokumHoşgeldin diyecem ama sanki gittin gibi hissediyorum
Bende bi görüyorum bi göremiyorum hahahahBu sıralar bele bi var bi yokum
O oynak elço yokMinnoş hiç oynadı arada arada ama sen hep oynak olunca zoruma gidiyor
Bizde otursun diyoruz zaten ama dötünü kaldırma senO oynak elço yok
YEmek yiycemmmBizde otursun diyoruz zaten ama dötünü kaldırma sen
Git ye yemeğini ama ağır ağır kalk ve yürüYEmek yiycemmm
Kabak spagetti ettimm diyetteyimmGit ye yemeğini ama ağır ağır kalk ve yürü
Arem çok yorucu bir haftaydı ölüö gibi bittim bu hafta hafta sonunu bekliyorum uyanmam öğlene kadarAllah korusun be sus
Yarın tatilsin temizlik yapma dinlen bol bolArem çok yorucu bir haftaydı ölüö gibi bittim bu hafta hafta sonunu bekliyorum uyanmam öğlene kadar
Rabbim rast getirsin inş,Allah yardımcın olsun canım benimVar var yarın 1 de hastanede olacagım canlarım
Amin sosyalimmm yarın dua isterim gelirRabbim rast getirsin inş,Allah yardımcın olsun canım benim
Sağolasın kuzumKuzum başarılar hayırlısı senin için neyse o olsun⚘
Amin canmAllah kolaylık versin canım
Hee gördün ya leğenlerle oynadıkOynamaya mecalini bıraktı sanırım senin bu uşak
Haha dutum bir var bir yokHoşgeldin diyecem ama sanki gittin gibi hissediyorum
Rabbim hayırlısıyla gönlündekini kucağına nasip etsin inşallahAmin sosyalimmm yarın dua isterim gelir
Amin inşallah canım sağolasınRabbim hayırlısıyla gönlündekini kucağına nasip etsin inşallah
Merak ettim canım nasılsın iyimisin transfer oldu mu herşey yolunda miAmin inşallah canım sağolasın
İyim canım sağolMerak ettim canım nasılsın iyimisin transfer oldu mu herşey yolunda mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?