- 25 Ağustos 2019
- 61.129
- 114.148
- 698
- 30
Yaaaaaa sizlerde öyleee sarıp sarmalasamm hepinizeee insan bazen böyle şeye çok ihtiyacı oluyoorrrrValla elco bi dövesin bi sarıp sevesin geliyor seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaaa sizlerde öyleee sarıp sarmalasamm hepinizeee insan bazen böyle şeye çok ihtiyacı oluyoorrrrValla elco bi dövesin bi sarıp sevesin geliyor seni
Ayyyyyyyy bu ne büyük mutluluk,dört bir koldan haber geliyooo mersi beybilerYarın saat 13.00 da hastanede olacakmış ASSOSyal
Insallahh rabbim busefer son bir şekildee sağlıcakla nasip etsinAyyyyyyyy bu ne büyük mutluluk,dört bir koldan haber geliyooo mersi beybiler
Yirim seniYaaaaaa sizlerde öyleee sarıp sarmalasamm hepinizeee insan bazen böyle şeye çok ihtiyacı oluyoorrrr
Altınlarım dizi, diziAltınlarım var dizi dizi devamını bilmiyom
Kim ne numara o kim kim kimde kimi kime kim oYaptılar bi numara
Hayırlısıyla sonuçlansın mucim. Sizin ağzınızın tadını kaçırmasınlar daAynen balım yolacak kaz arıyorlarmış hakket en
Ama bilemiyorum bunların işini
Yarın öbürgün gelir eve yine anlaşır kocasıyla belki bi süre daha gider
Ben anlamıyorm bunların ilişkilerini
Hayırlısı neyse o olsun
Ama bence umarım başından atar yoksa ömür boyu çeker kendi bilir hepimiz öyle söyledik zaten
JahahahaKim ne numara o kim kim kimde kimi kime kim o
Jahahaha
Kk giren numarayı jou ya veriyor ve burayı tıklayıp içeriye giriyor kurbikKim ne numara o kim kim kimde kimi kime kim o
Altınlarım dizi, dizi
Kıskanmayın fesatlar bizi
Kocamda para çok
Vallahi sıraya dizer sizi
Hahah buldum şarkıyı ilk defa dinledim
Hahah koğuş agası diyelim o zaman biz coo yaKk giren numarayı jou ya veriyor ve burayı tıklayıp içeriye giriyor kurbik
Gelsin caneemmm gelsin ben şunu daha çok seviyorumHeh kurbişimm azcık neşe gelsin
İyiyim kuzum çok şükür yarın sigortacılık sınavına gircem ama bil bakalm ne eksikhiç çalışmadım iki gün baktım kafam almiyi sanırım geçemicem kafama stres yaptımYok canım cumartesi diye yazmıştı
Iyiyim mucizem sen nasılsın daha iyimisiniz ailecek
Kuzum başarılar hayırlısı senin için neyse o olsun ⚘İyiyim kuzum çok şükür yarın sigortacılık sınavına gircem ama bil bakalm ne eksikhiç çalışmadım iki gün baktım kafam almiyi sanırım geçemicem kafama stres yaptım
Haa ha yeni oturdum ya ben
Allah kolaylık versin canımİyiyim kuzum çok şükür yarın sigortacılık sınavına gircem ama bil bakalm ne eksikhiç çalışmadım iki gün baktım kafam almiyi sanırım geçemicem kafama stres yaptım
Oturmaya mı geldik haydiiii yandanHaa ha yeni oturdum ya ben