- 1 Aralık 2021
- 12.801
- 43.743
- 548
- 34
Merkezde satılıyor genelde bizim ilçe de satan yokYaaa bayılırım kız onun turşusunupazarda satılıyor mu öyle
BiZaten büyük bi bok çukurundayız parem orayı tercih ederim
Emin ol orası daha iyiBiçukurundan bir çukuru olmasaydı nebileyim ya of içim karardi
Hahahah yedim bittiiHahah herkes karınca gibi telaşta ben ağustos böceği tembel teneke
Hahahahaha bakımlarcasıydı kendisiiGeçen tatilin acısını çıkardım diyon yani
Akrabalar başka şehirden buraya taşınıyorlar ondan :))Enemmm en sevmediğimhayırdır düğün dernek mi var
Allah kolaylık versin onlara da sana daAkrabalar başka şehirden buraya taşınıyorlar ondan :))
Sağol kuzum benimAllah kolaylık versin onlara da sana da
Tilifon var elimdeHu huuuu
Hadi toplaşınnn kim ne yapıyorşuan elinizde ne var yazın bakim
@MinnosprensesTiniminimavihanim Jou @ASSOSyal @coconatt Cookiie MssPARE bir mucizee D u t @Saliha40 Nane Limon Kabugu @My_Moonlight06 Queen Teyze @Mevsim hep bahar @cevizli tarcinli kek @Eslinna @Hayalkuran
Ben bugün havuza gittim kıyıya vurmuş balina gibi aşama kadar cıbıldadmHu huuuu
@MinnosprensesTiniminimavihanim Jou @ASSOSyal @coconatt Cookiie MssPARE bir mucizee D u t @Saliha40 Nane Limon Kabugu @My_Moonlight06 Queen Teyze @Mevsim hep bahar @cevizli tarcinli kek @Eslinna @Hayalkuran
Kurabiyemmm haftalardır eve dokunmuyordum bugün bir enerciii geldiii.Çılgınlar gibi temizlik yaptım daha yeni bitti diyebilirim sen napıyon bal peteğimmm görüşemiyoruzHu huuuu
Hahah duttt denize dökeydik okyanusa salaydık bari yaffOlma yapabilsem kendimi siler tuvalete döker sifonu çeker bilinmeze doğru giderim
Tombik tombik
Ohh iyi yapmışsın canım benimKurabiyemmm haftalardır eve dokunmuyordum bugün bir enerciii geldiii.Çılgınlar gibi temizlik yaptım daha yeni bitti diyebilirim sen napıyon bal peteğimmm görüşemiyoruz
Offf en ballı seninkiymiş laBen bugün havuza gittim kıyıya vurmuş balina gibi aşama kadar cıbıldadm
Piknik tadında mangalın gözüne vurdum yedim yedim ohhh ciğerlerime kadar
TebriklerTilifon var elimdeuzanmışım koltuğa
Hahahah gel kız beraber de çimerizOfff en ballı seninkiymiş lavur dibine dibine. Bende çimmek istiyommmm
Bende geleyim ya bici bici ohhh misssssHahahah gel kız beraber de çimeriz
Yok ben kışı bekleyip hamama gitcem 50 derece suyun içine salcam kendimiHahahah gel kız beraber de çimeriz
Beni intihara sürükledi DutYok ben kışı bekleyip hamama gitcem 50 derece suyun içine salcam kendimierir giderim belki D u t un çukurundan iyidir
Ne şehit ne gaziBeni intihara sürükledi Dut
çukuru diye diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?