- 1 Aralık 2021
- 12.801
- 43.741
- 548
- 34
Merkezde satılıyor genelde bizim ilçe de satan yokYaaa bayılırım kız onun turşusunu pazarda satılıyor mu öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merkezde satılıyor genelde bizim ilçe de satan yokYaaa bayılırım kız onun turşusunu pazarda satılıyor mu öyle
Bi çukurundan bir çukuru olmasaydı nebileyim ya of içim karardiZaten büyük bi bok çukurundayız parem orayı tercih ederim
Emin ol orası daha iyiBi çukurundan bir çukuru olmasaydı nebileyim ya of içim karardi
Hahahah yedim bittiiHahah herkes karınca gibi telaşta ben ağustos böceği tembel teneke
Hahahahaha bakımlarcasıydı kendisiiGeçen tatilin acısını çıkardım diyon yani
Akrabalar başka şehirden buraya taşınıyorlar ondan :))Enemmm en sevmediğim hayırdır düğün dernek mi var
Allah kolaylık versin onlara da sana daAkrabalar başka şehirden buraya taşınıyorlar ondan :))
Sağol kuzum benimAllah kolaylık versin onlara da sana da
Tilifon var elimde uzanmışım koltuğaHu huuuu
Hadi toplaşınnn kim ne yapıyor şuan elinizde ne var yazın bakim
@Minnosprenses Tiniminimavihanim Jou @ASSOSyal @coconatt Cookiie MssPARE bir mucizee D u t @Saliha40 Nane Limon Kabugu @My_Moonlight06 Queen Teyze @Mevsim hep bahar @cevizli tarcinli kek @Eslinna @Hayalkuran
Ben bugün havuza gittim kıyıya vurmuş balina gibi aşama kadar cıbıldadmHu huuuu
@Minnosprenses Tiniminimavihanim Jou @ASSOSyal @coconatt Cookiie MssPARE bir mucizee D u t @Saliha40 Nane Limon Kabugu @My_Moonlight06 Queen Teyze @Mevsim hep bahar @cevizli tarcinli kek @Eslinna @Hayalkuran
Kurabiyemmm haftalardır eve dokunmuyordum bugün bir enerciii geldiii.Çılgınlar gibi temizlik yaptım daha yeni bitti diyebilirim sen napıyon bal peteğimmm görüşemiyoruzHu huuuu
Hahah duttt denize dökeydik okyanusa salaydık bari yaffOlma yapabilsem kendimi siler tuvalete döker sifonu çeker bilinmeze doğru giderim
Tombik tombik
Ohh iyi yapmışsın canım benim napim bende ufak tefek telaşlar içinde geçiyor. Başlamadı dimi transfer süreciKurabiyemmm haftalardır eve dokunmuyordum bugün bir enerciii geldiii.Çılgınlar gibi temizlik yaptım daha yeni bitti diyebilirim sen napıyon bal peteğimmm görüşemiyoruz
Offf en ballı seninkiymiş la vur dibine dibine. Bende çimmek istiyommmmBen bugün havuza gittim kıyıya vurmuş balina gibi aşama kadar cıbıldadm
Piknik tadında mangalın gözüne vurdum yedim yedim ohhh ciğerlerime kadar
Tebrikler tek doğru cevap tabi elinizde tel olacak bunu kimse yazmadıTilifon var elimde uzanmışım koltuğa
Hahahah gel kız beraber de çimerizOfff en ballı seninkiymiş la vur dibine dibine. Bende çimmek istiyommmm
Bende geleyim ya bici bici ohhh misssssHahahah gel kız beraber de çimeriz
Yok ben kışı bekleyip hamama gitcem 50 derece suyun içine salcam kendimi erir giderim belki D u t un çukurundan iyidirHahahah gel kız beraber de çimeriz
Beni intihara sürükledi DutYok ben kışı bekleyip hamama gitcem 50 derece suyun içine salcam kendimi erir giderim belki D u t un çukurundan iyidir
Ne şehit ne gaziBeni intihara sürükledi Dut
çukuru diye diye