- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.623
- 138
Hemide ne zorAman senin işin daha zormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemide ne zorAman senin işin daha zormuş
Hahahaha sagol canomm sen napiinnAfiyet olsun bol yogurtlu ye
Bu gün evdeyim ama dip bucak temizlik yaotımHu huuuu
Hadi toplaşınnn kim ne yapıyor şuan elinizde ne var yazın bakim
Minnosprenses @Tiniminimavihanim Jou @ASSOSyal @coconatt @Cookiie MssPARE @bir mucizee D u t @Saliha40 @Nane limon kabugu @My_Moonlight06 Queen Teyze @Mevsim hep bahar @cevizli tarcinli kek @Eslinna @Hayalkuran
Allah kolaylık versinHemide ne zor
Oh misss Minnosum nasılsınBu gün evdeyim ama dip bucak temizlik yaotım
Bende pazarsan geldim sunicind3 kaldım bici bici yapicamHahahaha sagol canomm sen napiinn
Sonradan fark ettimHayır dal turşusu mu ondandır bahsetti ya omuj için dedim
Heee sıcak fena ya bugün cok sıcak öldümAllah kolaylık versin
Oh misss Minnosum nasılsın
Bende pazarsan geldim sunicind3 kaldım bici bici yapicam
İyyim çok şükür canım temizlik sıcakta mahvetti beniAllah kolaylık versin
Oh misss Minnosum nasılsın
Bende pazarsan geldim sunicind3 kaldım bici bici yapicam
Seriliyor yavaş yavaş havalarİyyim çok şükür canım temizlik sıcakta mahvetti beni
Yalnız ben yazdım ve kaçtım daha yeni geldimBen etiket yapıcaktım hahha kalp kalbe karsiymisniyi okdu nerdesiniz kızlar
Yaaa bayılırım kız onun turşusunu pazarda satılıyor mu öylePancar ile uğraşıyorum sarmalık yaprağını aldım bacakları turşu olacak dal turşusu öyle iş güç
Oo olmaz mı dutum bide beni moplasana şöyle yer yüzünden sil gitsinYerleri siliyom mop var lazım mı
O profil resmini yerimYalnız ben yazdım ve kaçtım daha yeni geldim
Enemmm en sevmediğim hayırdır düğün dernek mi varBolca yatılı misafir var
Hahah herkes karınca gibi telaşta ben ağustos böceği tembel tenekePatlucan var hahahaha elimde kaldı közleyecem
Geçen tatilin acısını çıkardım diyon yaniBu gün evdeyim ama dip bucak temizlik yaotım
Yi beni parişşO profil resmini yerim
Tombik tombikYi beni parişş
Olma yapabilsem kendimi siler tuvalete döker sifonu çeker bilinmeze doğru giderimOo olmaz mı dutum bide beni moplasana şöyle yer yüzünden sil gitsin
Dutum beni de çek ama wc ye atma en azından gideceğim yer çukuru olmasinOlma yapabilsem kendimi siler tuvalete döker sifonu çeker bilinmeze doğru giderim
Zaten büyük bi bok çukurundayız parem orayı tercih ederimDutum beni de çek ama wc ye atma en azından gideceğim yer çukuru olmasin