- 1 Aralık 2021
- 12.815
- 43.787
- 548
- 34
Sivas 'ın dal turşusu var buraya özgüİlk defa duydum bunukolay gelsin
Bende salçayla uğraşıyorum pazara gidicem.kapri biber alicam bu yıl bahçede olmadı böceklendiBahçe işleri tam gaz diğer eve geçmeden kışlık hazırlık işlerini yapıyorum
Pancar turşusunu muİlk defa duydum bunukolay gelsin
Dalları dimi önün yemeğide güzel oluyorPancar ile uğraşıyorum sarmalık yaprağını aldım bacakları turşu olacak dal turşusu öyle iş güç
Kolay gelsin canım sanada benim kapya biberler kızarmadı halenBende salçayla uğraşıyorum pazara gidicem.kapri biber alicam bu yıl bahçede olmadı böceklendi
Patlucan var hahahaha elimde kaldı közleyecemHu huuuu
Hadi toplaşınnn kim ne yapıyorşuan elinizde ne var yazın bakim
@Minnosprenses @TiniminimavihanimJou @ASSOSyal @coconatt @Cookiie MssPARE @bir mucizee @D U T @Saliha40 Nane Limon Kabugu @My_Moonlight06 @Queen Teyze @Mevsim hep bahar @cevizli tarcinli kek Eslinna @Hayalkuran
Hahaha herkes boğaz derdin dePatlucan var hahahaha elimde kaldı közleyecem
Hahahahahahvallaha diyetteyimm ben pariiişşHahaha herkes boğaz derdin de
Evet dalları yemeklik de doğradımDalları dimi önün yemeğide güzel oluyor
Afiyet olsun bol yogurtlu yeHahahahahahvallaha diyetteyimm ben pariiişşpatlıcan kalorisi çok düşük akşam yemağaammmm
Canım börek istediEvet dalları yemeklik de doğradım Eki Görüntüle 3293906 haşlayıp buzluğa atacağım börek yapıyorum ben genelde ıspanak gibi
Konya da da çok yetişiyor pancar burası gibi orada yemekleri de aynı gibiCanım börek istedi
Pazara gidicem alayım bari cidden közleme canım çektiKonya da da çok yetişiyor pancar burası gibi orada yemekleri de aynı gibi
Emmannnn yarına kalsın akşam yemeğin varsaBende şimdi toz alacam saat 3 oldu benim işler halen bitmedi
Sıcağa kalmamak için sabahın köründe kalktım başka türlü yetişmiyor işlerBende şimdi toz alacam saat 3 oldu benim işler halen bitmedi
HamaratsınSıcağa kalmamak için sabahın köründe kalktım başka türlü yetişmiyor işler
Anca yetiştirdiğim için hamarat olmaya bilirim aslındaHamaratsınboşuna dememişler erken kalkan yol alır
Sen yine yetiştirmişsin ya benAnca yetiştirdiğim için hamarat olmaya bilirim aslında
Hayır dal turşusu mu ondandır bahsetti ya omuj için dedimPancar turşusunu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?