- 27 Mart 2019
- 29.781
- 108.690
- 598
Özlemişim ya bunu neler yaprdik ya ne deli günlerdi
Yettimmmm paremmm yettiimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özlemişim ya bunu neler yaprdik ya ne deli günlerdi
Yettimmmm paremmm yettiimmm
Yaa Paremmmm çılgın dans yazdım bebeğisimm özlemişiz bu emojiyi amaYa ben senin yerim yerim
Ben bulamadım dans yazdım dans eden kadın yazdım kendimi bulamadım
Aynı cümleyi kullanmışız paremmmmÖzlemişim ya bunu neler yaprdik ya ne deli günlerdi
Aynen aynen özlemişim ❤❤❤Yaa Paremmmm çılgın dans yazdım bebeğisimm özlemişiz bu emojiyi ama
Kalbini de yerim tatlı bademim❤❤Aynı cümleyi kullanmışız paremmmm
Haha bezdürdümGalibaa yine başlıyor kıymazdılar sana ya
Gızzz koş koş bana yeni nicki bulduk şırdansu en çok minnoş sever o zaman beni MinnosprensesHee bizde erimiş şekerlerin yapışkanında kayarız artık
Ahah tinnom bulmuşş bazen o kadın gibi olmak lazım yaf tak hadi hunileri
Yapıcam ay bayıldım buna fikir için tşk tatlımsuBi dahakine şırdansu yap bayılırım gari
Başladı yine su takıntısınaHaha bezdürdüm
Gızzz koş koş bana yeni nicki bulduk şırdansu en çok minnoş sever o zaman beni Minnosprenses
Yapıcam ay bayıldım buna fikir için tşk tatlımsu
Kız öyle deme en sevdiğin şırdandan yapcam bu defaBaşladı yine su takıntısına
bir mucizee bu ne diyor ya mucizemKız öyle deme en sevdiğin şırdandan yapcam bu defa
O zaman haydin iyi geceler bacımsuHaha bezdürdüm
Gızzz koş koş bana yeni nicki bulduk şırdansu en çok minnoş sever o zaman beni Minnosprenses
Yapıcam ay bayıldım buna fikir için tşk tatlımsu
Bu sefer komple toplanır pataklarız bu bebeyi parem
gece bitti günaydınO zaman haydin iyi geceler bacımsu
Kıyabilcen mi bana bana bitterineBu sefer komple toplanır pataklarız bu bebeyi parem
Höykkk diye kusaruz üstüne o zaman ama ben şırdan severim tiskinmemKıyabilcen mi bana bana bitterine
Ben gece yazdımgece bitti günaydın
Zaten bi denk gelemiyoruz be hacıBen gece yazdım
Hahha sende mi minnoşgillerdensinHöykkk diye kusaruz üstüne o zaman ama ben şırdan severim tiskinmem