- 19 Kasım 2020
- 22.011
- 48.092
- 548
Öyle bacım ya peşine atlı takılmış gibi geçiyor günler saatlerBende sizi özlüyorum ama gün yetmiyor sanki kız
Hahah gel sarılalımBen bu şarkıya gıvık oldum
Norveçteki kızaklarda gibi hissediyorum kendimiÖyle bacım ya peşine atlı takılmış gibi geçiyor günler saatler
Hahah Adana da NorveçNorveçteki kızaklarda gibi hissediyorum kendimi
Yoğun istek üzerine paylaşıyorum aman diyenlere böyle yapicamboşverin sesini ritme kapılın gitsin
Enerciiiiiik yüklen yahu hadi kalkın ayağa çocuklular bahane yok alın kucağınıza hoppaaaaaa yapın
Bu nasıl enerciiiiii hanı sinerciiiiiiii
Enginnnnnn bana şarkı al uleynnn
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
coconatt
@mavikelebek34
@J O U
@D U T
@Ecriin
@Fatmazell
@Madammor
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
@Meral01
@Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
@Nane limon kabugu
@Hayalkuran
Eslinna
Kurabiyemmmm
Kuzum evet netim yok, eşimden arada giriyorumASSOSyal sosyalim kiraz gülüm görmedin netin mi az kaldı çiçeemmm
burdayım bu sıcakta çay içiyorumNerdesinizzzzzz heyyyyhhhh
Kız yok yanlış anlar mıyım hemen aklıma geliyor ya neti bitti bitmek üzeredir diyorum. Bende bazen bildirimlere bakmadan çıkıyorum canem. Sorun yok iyi olduğunu bilelim yeterKuzum evet netim yok, eşimden arada giriyorumyanlış anlamayın canlarım, netsizlik başa bela
Etmeeahhburdayım bu sıcakta çay içiyorum
Canlarım benimKız yok yanlış anlar mıyım hemen aklıma geliyor ya neti bitti bitmek üzeredir diyorum. Bende bazen bildirimlere bakmadan çıkıyorum canem. Sorun yok iyi olduğunu bilelim yetergalbini yidiğimmm gadın
O çay hangi çaymış bacımsuEtmeeahhhararet alan çay o çay deelmiş bacımsu
He sonunda su olacak illaO çay hangi çaymış bacımsu
Bacımsu da güzelmiş
Benim bunlardan haberim yoktuHe sonunda su olacak illaben bizimkileri bıktırdım Sudan eski nicklerim -kimyonsu, -paniksu hele bir mucizee çok çekti
Akıp giden ayaklarımızı çimdiğimiz çay
Evet her şey bir suyla başladıBenim bunlardan haberim yoktueski nicklerde güzelmiş bu arada
Ha o çay şimdi anladım
Galibaa yine başlıyorEvet her şey bir suyla başladıbaktım beni kesecekler özüme döndüm
Hee bizde erimiş şekerlerin yapışkanında kayarız artıkHahah Adana da Norveç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?