- 19 Kasım 2020
- 22.012
- 48.094
- 548
Meralim sen nasıl oldun canımHayırlı cumalar herkese
Çok şükür iyiyim kuzum bayağı toparladımMeralim sen nasıl oldun canım
Çok şükür canım benim. Rabbim iyiliğini daim etsinÇok şükür iyiyim kuzum bayağı toparladımsen nasılsın bitanem
Aminn hepimizin kuzum Rabbim başka dert vermesin canım benimÇok şükür canım benim. Rabbim iyiliğini daim etsinnapim kuzum yalan dünyanın telaşlarıyla geçiyor günler
Arada girip bdv okuyorum halime şükrediyorum öyle
Bi ara kapattım kuşum ya. Kafam dumanlıydı uzun süre gelmedimAminn hepimizin kuzum Rabbim başka dert vermesin canım benimhiç görünmüyorsun zaten
Bi ara kapattım kuşum ya. Kafam dumanlıydı uzun süre gelmedim
Aynen canım baya iyi geldi hemdearada uzaklaşmak iyi geliyor kuzum
En güzeli kuzum ruh sağlığımız çok önemliAynen canım baya iyi geldi hemde
Aman kafa mı kalıyor meralim yav geldi mi üst üste geliyor. Hayır teker teker gelince de birini sindiremeden diğeri geliyorEn güzeli kuzum ruh sağlığımız çok önemlikafamıza göre takılalım boş ver gitsin
Sen yinede sakinligini korumaya bak kuzummAman kafa mı kalıyor meralim yav geldi mi üst üste geliyor. Hayır teker teker gelince de birini sindiremeden diğeri geliyor
Ay öyle tabi meralim. Bende çok kızıyorum kendime ama bende bu aile olduğu sürece zorSen yinede sakinligini korumaya bak kuzummşaka bir yana kuzumm çok da ince dusunceli olmak çok kafaya takmak iyi değil akışına bırak mesela ben öyle yapıyorum artık dunya yansa umursamıyorum 1 yıl önce senin gibiydim şimdi aklima geldikçe kendime kızıyorum neyi değiştire bildim sagligimdan oldum diye boşvermek daha güzelmiş yeni keşfettim
Amann onlardan bende de var kuzum yaa hiçç dert etmeAy öyle tabi meralim. Bende çok kızıyorum kendime ama bende bu aile olduğu sürece zor
He valla gıAmann onlardan bende de var kuzum yaa hiçç dert etmenasıl olsa hiç bir şeyi degistiremiyoruz sal gitsin
Gitti gitti eşim gönderdiHe valla gıkendi kendimizi yiyoruz senin kaynın vardı galiba dimi ya da eşinin yiğeni mi. Naptı o çocuk gitti mi yanınızdan. Sorumsuz bir şeydi
Tövbe yaGitti gitti eşim gönderdik.v alıp bana getirmiş benim rahatsızlığımi soylememistik öğren hâlâ burada kalsın dedi eşim de istemedi bacım sanki 5 yaşında çocuk kalsin dediği
Günaydın hayırlı cumalar paremm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?