• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende soğuk kahve yapım buzum da var😂
İyi hatırlattın☺️
Bende senin tariften aklımda kaldığı gibi yapacaktım 😅😅
Soğuk kahve nasıl yapılıyor,ben bilmiyom🤣
Kuzum karamel daha iyi biliyor da. Ben normal granül kahveyi erittim buz kalıbına döktüm. Sonra yine granül kahve şeker su karışımı ile köpük yapacaktım üstüne süt döküp o buzlu kahveleri atacaktım. Tabi hayaller bu hayat maden suyu 😅😅😅

iyi o zaman burası sıcak değil türk kahvesi candır
Orası nere kız Sivas mı 😅
AHh kuzumm senin bebe yoruyodu seni cok hic durmuyodu hala öylemi pekii
Amaann hicbirsey canım çekmiyo biliyomusun hersey midem bulanıyo yiyesimde yok midem küçüldü fazla yiyemiyorum
Insanlar sorcak birsey bulamiyor onu diyo iste naparsin
He kız hala öyle aman saldım napim 😅

Kuzum sıcaktandır ya insanın canı yemek yapmak da istemiyor yemek de 😅

Minnoş midem çok fena ya 😒
Maden suyu olma mı😅😅😅
Öyle sunum munum da yok bam bam bam😅😅
IMG_20230729_134058.jpg

E kıştan beri kimseler yok kurabiyem😂
Aradan kulağından, saçından başından çekip getiriyoruz işte herkesi 😅😅
Öylede yapabilirsin.
Ben bunu yapıyorum çok güzel oluyor 😍

Anamm nasıl güzel oldu gıı😋😋 hiç o köpürtmek için pilli küçük çırpıcıya gerek de kalmadı. Ekledim favorilere. Bu kızı Bi kez daha görmüştüm yine kolay bir şey yapıyordu. Çok güzel yapıyor aşırı gösteriş yok gayet rahat tavrıyla çok hoşuma gidiyor. Bi kadın vardı yarı kapalı bir şey 😅tuhaf bakışlı 😅😅 onlardan daha iyi
MssPARE MssPARE pare birkaç gündür girmemiş
Dürt bakem

Midem bulanıyorsa sülale hamilemisin diye dökülür anında 🤣🤣 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye tabii beni gaza getirmeye çalışıyo ama yoh yanii bu kiz durmazken 2ciye gözüm yok şuan😅
Ay yok tatlım seviyorum seni sana takılmayı da seviyorum yoksa benim gazımla yapmıcanı biliyorum 😅😅😅

• Komik
Reactions: Jou
Back