- 16 Aralık 2019
- 20.494
- 1
- 82.126
- 598
- 32
Lan eridim bileD u t Minnosprenses coconatt MssPARE
Ne bilem gı sıcaktan mı minnoşla Coco dut az kaldı dondurma gibi eriyecekler
Topik başkanı zaten ortada yok bak dövecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lan eridim bileD u t Minnosprenses coconatt MssPARE
Ahahha bu gün herkes 12 de bırda oksun kahve içicez D u t karamel Latte coconatt MssPARE Jou Cookiie bir mucizeeD u t Minnosprenses coconatt MssPARE
Bu gün daha kötüydü dutum yaLan eridim bile
Soğuk kahve içelim minnoş ay cidden süt de var Bi deneyim ama buz yok dur şimdi kahve yapıp buz kalıbıyla dondurucuya atayımAhahha bu gün herkes 12 de bırda oksun kahve içicez D u t karamel Latte coconatt MssPARE Jou Cookiie bir mucizee
Dene bakım güzdl olursa bende deniöSoğuk kahve içelim minnoş ay cidden süt de var Bi deneyim ama buz yok dur şimdi kahve yapıp buz kalıbıyla dondurucuya atayım
İnşallah kahve sevmeyen pek sevmiyor ya. Ne bilem eşim de bende Türk kahvesini çok severiz. O yüzden bunlar şey geliyor bizeDene bakım güzdl olursa bende deniö
Lan antep de adana havası gibiydi minnoş nefes alamadımBu gün daha kötüydü dutum ya
Yav ne ele hello cello kahve edirsiniz. Kahvenin hası türk kahvesidirİnşallah kahve sevmeyen pek sevmiyor ya. Ne bilem eşim de bende Türk kahvesini çok severiz. O yüzden bunlar şey geliyor bize
Kız ben o saatte yeni kahvaltı yapmış oluyorumAhahha bu gün herkes 12 de bırda oksun kahve içicez D u t karamel Latte coconatt MssPARE Jou Cookiie bir mucizee
Bende soğuk kahve yapım buzum da varSoğuk kahve içelim minnoş ay cidden süt de var Bi deneyim ama buz yok dur şimdi kahve yapıp buz kalıbıyla dondurucuya atayım
Gece 12 degilmiydi o 12Kız ben o saatte yeni kahvaltı yapmış oluyorum
Bende türk kahveciyim işlerimi bitiricem 12 ye kadarİnşallah kahve sevmeyen pek sevmiyor ya. Ne bilem eşim de bende Türk kahvesini çok severiz. O yüzden bunlar şey geliyor bize
Bebem orada nem yokturLan antep de adana havası gibiydi minnoş nefes alamadım
Ohaaa ben uyandım temizlik yapıyorum ve neredeyse bitti banyoyu yıkayp oturcamKız ben o saatte yeni kahvaltı yapmış oluyorum
Yok öğlen 12Gece 12 degilmiydi o 12
Ohh miss ellerine sağlıkOhaaa ben uyandım temizlik yapıyorum ve neredeyse bitti banyoyu yıkayp oturcam
Soğuk kahve nasıl yapılıyor,ben bilmiyomİnşallah kahve sevmeyen pek sevmiyor ya. Ne bilem eşim de bende Türk kahvesini çok severiz. O yüzden bunlar şey geliyor bize
Anlaşıldı merkez