Lan eridim bileD u t Minnosprenses coconatt MssPARE
Ne bilem gı sıcaktan mıminnoşla Coco dut az kaldı dondurma gibi eriyecekler
Topik başkanı zaten ortada yok bak dövecem
Ahahha bu gün herkes 12 de bırda oksun kahve içicezD u t Minnosprenses coconatt MssPARE
Ne bilem gı sıcaktan mıminnoşla Coco dut az kaldı dondurma gibi eriyecekler
Topik başkanı zaten ortada yok bak dövecem
Soğuk kahve içelim minnoşAhahha bu gün herkes 12 de bırda oksun kahve içicezD u t karamel Latte coconatt MssPARE Jou Cookiie bir mucizee
Dene bakım güzdl olursa bende deniöSoğuk kahve içelim minnoşay cidden süt de var Bi deneyim ama buz yok dur şimdi kahve yapıp buz kalıbıyla dondurucuya atayım
İnşallahDene bakım güzdl olursa bende deniö
Lan antep de adana havası gibiydi minnoş nefes alamadımBu gün daha kötüydü dutum ya
Yav ne ele hello cello kahve edirsiniz. Kahvenin hası türk kahvesidirİnşallahkahve sevmeyen pek sevmiyor ya. Ne bilem eşim de bende Türk kahvesini çok severiz. O yüzden bunlar şey geliyor bize
Kız ben o saatte yeni kahvaltı yapmış oluyorumAhahha bu gün herkes 12 de bırda oksun kahve içicezD u t karamel Latte coconatt MssPARE Jou Cookiie bir mucizee
Bende soğuk kahve yapım buzum da varSoğuk kahve içelim minnoşay cidden süt de var Bi deneyim ama buz yok dur şimdi kahve yapıp buz kalıbıyla dondurucuya atayım
Gece 12 degilmiydi o 12Kız ben o saatte yeni kahvaltı yapmış oluyorum
Bende türk kahveciyim işlerimi bitiricemİnşallahkahve sevmeyen pek sevmiyor ya. Ne bilem eşim de bende Türk kahvesini çok severiz. O yüzden bunlar şey geliyor bize
Bebem orada nem yokturLan antep de adana havası gibiydi minnoş nefes alamadım
OhaaaKız ben o saatte yeni kahvaltı yapmış oluyorum
Yok öğlen 12Gece 12 degilmiydi o 12
Ohh miss ellerine sağlıkOhaaaben uyandım temizlik yapıyorum ve neredeyse bitti banyoyu yıkayp oturcam
Soğuk kahve nasıl yapılıyor,ben bilmiyomİnşallahkahve sevmeyen pek sevmiyor ya. Ne bilem eşim de bende Türk kahvesini çok severiz. O yüzden bunlar şey geliyor bize
Anlaşıldı merkez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?