Evet ne kadar kötü huyu varsa baba tarafiErkek tarafi değil mi huyu kurusun nolcak
Iste gecesine diyorum anlaYok kız gece yanımda yetmez miiii
Hepimizi canımm❤Kolay değil yaşadıklarınız canim benimm. Rabbim insallah korkusuna sifa versin kıyamam zeytineRabbim esirgesin korusun hepinizi sağlıkla kalin
Aklımda yokken aklıma soktun haaa sen varya azgun karıı seniIste gecesine diyorum anla
Aboovvvvv hahahahaha öyle değelmi amaAklımda yokken aklıma soktun haaa sen varya azgun karıı seni
Suss kız adamın işi başından aşkın bu araAboovvvvv hahahahaha öyle değelmi ama
Kuzuummm çok sevindim, böyle çıkacağını biliyordum. Tamamen önlem amaçlı bakmışlar. Rabbim sağlık sıhhat versin, gözünüz aydın kuzummmKızlar çok şükür bir sıkıntı çıkmadı fibyo kist var ama enfeksiyona bağlı dedi şimdilik antibiyotik tedavisi verdi 10 gün sonra tekrar usg istedi kontrol amaçlı çok şükür yarabbimhepinize çok teşekkür ederim güzel dualarınız için Allah hepinizden razı olsun MssPARE Jou ASSOSyal My_Moonlight06
Aminnn Allah razı olsunKuzuummm çok sevindim, böyle çıkacağını biliyordum. Tamamen önlem amaçlı bakmışlar. Rabbim sağlık sıhhat versin, gözünüz aydın kuzummm
Cok şükür kuzumKızlar çok şükür bir sıkıntı çıkmadı fibyo kist var ama enfeksiyona bağlı dedi şimdilik antibiyotik tedavisi verdi 10 gün sonra tekrar usg istedi kontrol amaçlı çok şükür yarabbimhepinize çok teşekkür ederim güzel dualarınız için Allah hepinizden razı olsun MssPARE Jou ASSOSyal My_Moonlight06
Tedbir sizden kuzumAminnn Allah razı olsunbitanem yaa dün bayağı korkutmustu bizi kuzum yaa yok şöyle yok böyle hemen biyopsi alınması gerek diye çok şükür rabbime iyi haberler aldık
Kiraz güzelim
Geçmiş olsun inşallahAminnn Allah razı olsunbitanem yaa dün bayağı korkutmustu bizi kuzum yaa yok şöyle yok böyle hemen biyopsi alınması gerek diye çok şükür rabbime iyi haberler aldık
Yaaaaaaa kuzuuu nickin çok güzeldi neden degistirdin
yabancı yer değil geliyorum arada birUzaktan bakma gel beybim
Gecenin yarısı esti bana han eski sevgili bir gece ansızın "Uyudun mu?" diye yazar ya o misalYaaaaaaa kuzuuu nickin çok güzeldi neden degistirdinbunada alışırız napalim
Bende altta görünce sevindim kuzuuuyabancı yer değil geliyorum arada bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?