Canimm kirazimmKuzuummm profil foton yok üzdünkuzucum nasılsın bebeler nasıl, oyuncak beben nasil özlendin
Sen kimsunHayırlı cumalarrrr ballarımmm
Iyixe doyarsınızzz haaaYaa almisle meryemi ustuste koyup yesek nolur
Afiyet olsun cınımmm ye tabi almoşla meryoşu teyzesiYaa almisle meryemi ustuste koyup yesek nolur
Sonra bebeler cinayete kurban gitti demeyin çünkü ben yemek istiyorumCanimm kirazimmÇok şükür sen nasilsin. İyiyiz büyüyor oyuncak bebeemm Gelir yakinda fotosuu
Evvettt bir de yere göğe sığmayan oğluş var
Yok kuzum ye yiyebildiğin kadar hele meyroş bi lokma zaten cabuk olur yemesiSonra bebeler cinayete kurban gitti demeyin çünkü ben yemek istiyorum
Napayim suç sizin böyle güzel bebeler yapmasaydinizAfiyet olsun cınımmm ye tabi almoşla meryoşu teyzesi
Ömer'de var bende biliyon onuda vereyim ama o çok geveze yaaNapayim suç sizin böyle güzel bebeler yapmasaydiniz#canavarsosyal
Iiy geliirDoymayiz da anca tatlı niyetine
He vollaheee bide kocis geliyo onuda doyurr oohhhh sen napcan anca kosusturrEvvettt bir de yere göğe sığmayan oğluş var
Güzel nick oldu bundan sonra böyleeeSemra12345
Onu bu ara bulamiyorum ya yoğun sandık başkanı yapmışlarHe vollaheee bide kocis geliyo onuda doyurr oohhhh sen napcan anca kosusturr
Ooo adamın hepten işu varOnu bu ara bulamiyorum ya yoğun sandık başkanı yapmışlar
Canım teşekkür ederim
Sen kimsun
Hahahhaha valla kahkaha attım elcoo deli yyaa dövmeseydi bideSemra12345
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?