Meralim bitanem şükür canım Iyiyiz sıkıntı yokKuzumm ne oldu 1 haftadır giremedim memleketteydim kötü bir şey yoktur inşallah paremm
Hayırdır kuzum ne hastanesiMeralim bitanem şükür canım Iyiyiz sıkıntı yok
Bi çıksak hayırlısı ile hastaneden evimize gitsek tam okucak herşey
Ortalığı dagitacak biri lazımBüyüsün bakalumm
İyi olmuş o zaman gitmesi
Değişikti biraz kuzum
Parayı veren düdüğü çalıyeeaahh
Hoşbuldm:)Benim ben hoşgeldin o zaman❤
İyi oldu da gelen inşallah iyi birileri olur tırsıyorum vallaİyi olmuş o zaman gitmesi
Benimki isteee heryer heryerde koltuk altları varana kadarOrtalığı dagitacak biri lazım
SEnin gibi catlak biri gelir insallahh sen catlak o kurabiyeİyi oldu da gelen inşallah iyi birileri olur tırsıyorum valla
Susss susssss isine gelince gell gelmezsen gelmezsinn
Alt komsunla aranız nasıl yada üstmüydü
Oooo ne temizliğiTemizlik yapıyordum anca gelebildim minnoşum
He yok bu apartmana Bi çatlak yeterSEnin gibi catlak biri gelir insallahh sen catlak o kurabiye
Minnoşum annem iyi misin oruç başına mı vurduAşkooogünzü mü akşam mı alıcan
AhahhahaHe yok bu apartmana Bi çatlak yeter
Minnoşum annem iyi misin oruç başına mı vurdukız Ramazanda gündüz misafir alsam menüyü niye sorayım ortaya sofrayı kurup karşılıklı nefis terbiyesi mi yapcaz
Bak hele bak benim üşengeçliğimi biliyor da nasıl kolay menü demiş ağzını yerim seninAhahhahayani belki hepinizin özel günüdür
- domates çorbası veya şehriye çorbası
-fırında misket köfteli türlü
_ pirinç pilavı
- salata veya cacık
-patatesli yada peynirli rulo börek
- tatlı olarak ıslak kek olabilir
Önden bi çorba (karar veremedim :)) içli köfte yanında meze ve kaşık salatası. Şimdilik menüne pişiriyorsun bu gün
Pişşttt naperrrrÖnden bi çorba (karar veremedim :)) içli köfte yanında meze ve kaşık salatası. Şimdilik menüsende ne var
Uykuluuuİyidir balım senden naber
Fıstıksu yu duyunca uykum kaçtı bacımsuUykuluuukalk gidelim yatalım fıstıksu
Güzel menü oldu bence gözde doldururBak hele bak benim üşengeçliğimi biliyor da nasıl kolay menü demiş ağzını yerim senintenkk yuu bebiisuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?