Meralim bitanem iyiki varsın kuzum benim.Allah razı olsunParemm ameliyattan çıkmış iyiymiş rabbim şafi adı ile şifalar versin biran önce sağlığına kavuşup bizlere dönsün inşallahASSOSyal Jou D u t bir mucizee coconatt @Lna16 Black Light Madammor
Teşekkür ederim ❤
Sende iyi ki varsın kuzummMeralim bitanem iyiki varsın kuzum benim.Allah razı olsun❤ ⚘
Sende iyi ki varsın kuzumm
Daha iyi misin paremcanlarım Bitanelerim sormusunuz dular etmissiniz Allah razı olsun Iyiki varsiniz❤❤❤ ⚘
şükür iyiyim canlar bal lokmaları bugün siteye girdim ara ara baksamda Yazdıklarınızı gördüm tek tek hepinize teşekkür ederim sımsıkı sarılırım kokulu kokulu öperim
sizi seviiiyoooooreeeeeeeeee
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
@jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Madammor
Tiniminimavihanim
Saliha40
@ozo1907
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Ssevincli
Ağrılarım var dutum ama ilk gün gibi değil inşallah geçicek kuzum saolasin bitanem benimDaha iyi misin parem
Geçmiş gitmiş olsun parisimcanlarım Bitanelerim sormusunuz dular etmissiniz Allah razı olsun Iyiki varsiniz❤❤❤ ⚘
şükür iyiyim canlar bal lokmaları bugün siteye girdim ara ara baksamda Yazdıklarınızı gördüm tek tek hepinize teşekkür ederim sımsıkı sarılırım kokulu kokulu öperim
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
@jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Madammor
Tiniminimavihanim
Saliha40
@ozo1907
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Ssevincli
Iyiyim bitanem şükür ❤Geçmiş gitmiş olsun parisim
Nasılsın daha iyi misin
Oh iyi ol iyiIyiyim bitanem şükür ❤sen nasılsın ❤❤
İnşallah paremAğrılarım var dutum ama ilk gün gibi değil inşallah geçicek kuzum saolasin bitanem benim❤
Artık çıtır bir ceylan oldun aramıza dondun parem çok şükürcanlarım Bitanelerim sormusunuz dular etmissiniz Allah razı olsun Iyiki varsiniz❤❤❤ ⚘
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
@jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Madammor
Tiniminimavihanim
Saliha40
@ozo1907
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Ssevincli
Tekrar çok geçmiş olsun canımcanlarım Bitanelerim sormusunuz dular etmissiniz Allah razı olsun Iyiki varsiniz❤❤❤ ⚘
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
@jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Madammor
Tiniminimavihanim
Saliha40
@ozo1907
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Ssevincli
Ya ben seni yerim kirazım yerim seni tatlı dilleriniArtık çıtır bir ceylan oldun aramıza dondun parem çok şükürgünden günde çok daha iyi olacak,Allah beterinden korusun inş
KuzuummYa ben seni yerim kirazım yerim seni tatlı dillerini❤ ❤ ❤ ❤
Rabbim bir daha yaşatmasin parem tez zamanda şifalar bul inşallahcanlarım Bitanelerim sormusunuz dular etmissiniz Allah razı olsun Iyiki varsiniz❤❤❤ ⚘
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
@jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Madammor
Tiniminimavihanim
Saliha40
@ozo1907
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Ssevincli
Madamcim inşallah rabbim.herkese şifa versin kimseye yasatmasin beterinden korusunRabbim bir daha yaşatmasin parem tez zamanda şifalar bul inşallah
Ay bn bilmiyorum. Neyin varcnm gecmis olsunMadamcim inşallah rabbim.herkese şifa versin kimseye yasatmasin beterinden korusun❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?