- 19 Kasım 2020
- 22.025
- 48.135
- 548
Bir de canım su içiyorsun değil mi Çok iç suyu Rahim kasılmalarına önlerÇok sağol kurabiyem inşallahEvet kullanıyrodum dün doktoe 3 gün ara verdirdi şuan kullanmıyorum bugün azaldı çok şükür kahveye dönmeye başladı yavaştan. İnşallah sağlıkla atlatırım
Perim konuşmustuk dualarla ilgili doktor normal diyor demiştin aman kuzum aman yat kalkma dikkat et lütfen eskisi gibi olmaya çalışmaAhh canım sosyalimm melek bizi hoplatıyo daha 2 mm cücükken biledün neler yaşadım ya sular seller gibi kanamalarım oldu bacaklarımdan yerlere damladı hiç durmayacak şekilde akşam kocaman el kadar parçalar düşürmeye başladım fenalaştım eşim apar topar hastaneye götürdü. Çok şükür bebek yerinde duruypr kalbide atıyordu. Doktor hemen eve gidip yatıyosun hiç kalkmıyosun dedi şimdi yatıyorum sürekli dualarınıza talibim
Allah razı olsun parem dikkat ediyorum inşallah atlatıcaz bu zamanlarıda yatıyorum azaldı çok şükürPerim konuşmustuk dualarla ilgili doktor normal diyor demiştin aman kuzum aman yat kalkma dikkat et lütfen eskisi gibi olmaya çalışma
Rabbim korusun perim herşey yolunda gitsin ve sağlıkla gelsin sende dikkat et kendine❤❤❤ ⚘
Aman iyi olun perimAllah razı olsun parem dikkat ediyorum inşallah atlatıcaz bu zamanlarıda yatıyorum azaldı çok şükür
Merhaba, ben yeniyim de bu topik nedir acaba her yerde görüyorumgeldimmmmm
topiğin hayırlı olsun canım
İnşallah paremmAman iyi olun perim
Inşallah çok daha iyi olursunuz ve sağlıkla hamileliğin geçer canım ❤❤
Sağolasın tinim Allah razı olsun inşallah iyidir dünden beriCookiie perişimmmmm miniğin sana sıkı sıkı tutulsun bitanemm çok büyük geçmiş olsunnn. Rabbime emanetsiniz
Kaç haftalık canım şuanSağolasın tinim Allah razı olsun inşallah iyidir dünden beri
6+1 canım bugünKaç haftalık canım şuan
Maşallah maşallah canım sağlıkla devam etsin miniğin6+1 canım bugün
Ay bunu görmemişim kurabiyem kusura bakma. Evet içiyorum su şişem hep yanımda 3 lt içiyorum belki geciriyorumdur bileBir de canım su içiyorsun değil mi Çok iç suyu Rahim kasılmalarına önler
İnşallah herşeu yoluna girer kurabiyem. Tüp bebek Topiğinde çoğu kişi bu tarz kanamaları yaşadı bebekleride sağlıklı devam ediyor. O biraz umut veriyor bana ama umarım benimkide bizimle kalırMaşallah maşallah canım sağlıkla devam etsin miniğinyukarıda yazdım gördün mü bol su iç canım
Oh oh şifalar olsun canım su candır,Ay bunu görmemişim kurabiyem kusura bakma. Evet içiyorum su şişem hep yanımda 3 lt içiyorum belki geciriyorumdur bile
İnşallah herşeu yoluna girer kurabiyem. Tüp bebek Topiğinde çoğu kişi bu tarz kanamaları yaşadı bebekleride sağlıklı devam ediyor. O biraz umut veriyor bana ama umarım benimkide bizimle kalır
Evet öyle yapıyorum zaten bırakmıştım haberleri izlemeyi falan canım. Bakalım herşeyi yapıyorum rabbim nasip ederse olcak inşallahOh oh şifalar olsun canım su candır,
Evet balım bizim arkadaşların da olmuştu belirli bir dönem hiç bir iş yapmadan yattılar. Sonra eski düzene döndüler. Bu günlerde geçecek stres de etkilemiş olabilir. TV den uzak kalmaya çalış canım
Amin amin canım benim sağ salim büyüsün gelsinEvet öyle yapıyorum zaten bırakmıştım haberleri izlemeyi falan canım. Bakalım herşeyi yapıyorum rabbim nasip ederse olcak inşallah
İnşallah kurabiyemmAmin amin canım benim sağ salim büyüsün gelsin
Ayyy canım benim çok geçmiş olsun, rabbim acilarini göstermesin inş. Hemen panik yapma bizim jouda aynısını yaşadı. Oluyor böyle şeylerAhh canım sosyalimm melek bizi hoplatıyo daha 2 mm cücükken biledün neler yaşadım ya sular seller gibi kanamalarım oldu bacaklarımdan yerlere damladı hiç durmayacak şekilde akşam kocaman el kadar parçalar düşürmeye başladım fenalaştım eşim apar topar hastaneye götürdü. Çok şükür bebek yerinde duruypr kalbide atıyordu. Doktor hemen eve gidip yatıyosun hiç kalkmıyosun dedi şimdi yatıyorum sürekli dualarınıza talibim
Amin sosyalim panik yapmıyorum artık yapmam gereken herşeyi yapıp bekliyorum rabbim neyi yaZdıysa onu yaşıcaz elden birşey gelmiyor. İnşallah atlatırız biter gider amin sosyalim çok sağolun Allah razı olsunAyyy canım benim çok geçmiş olsun, rabbim acilarini göstermesin inş. Hemen panik yapma bizim jouda aynısını yaşadı. Oluyor böyle şeylergeçer kontrol altında sen kendine çok dikkat et canım balpeyim, çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarımız hep seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?