Bir de canım su içiyorsun değil mi Çok iç suyu Rahim kasılmalarına önler

Perim konuşmustuk dualarla ilgili doktor normal diyor demiştin aman kuzum aman yat kalkma dikkat et lütfen eskisi gibi olmaya çalışma
Rabbim korusun perim herşey yolunda gitsin ve sağlıkla gelsin sende dikkat et kendine ❤❤❤

Allah razı olsun parem dikkat ediyorum inşallah atlatıcaz bu zamanlarıda yatıyorum azaldı çok şükür

Bir de canım su içiyorsun değil mi Çok iç suyu Rahim kasılmalarına önler
Ay bunu görmemişim kurabiyem kusura bakma. Evet içiyorum su şişem hep yanımda 3 lt içiyorum belki geciriyorumdur bile
Maşallah maşallah canım sağlıkla devam etsin miniğin yukarıda yazdım gördün mü bol su iç canım
İnşallah herşeu yoluna girer kurabiyem. Tüp bebek Topiğinde çoğu kişi bu tarz kanamaları yaşadı bebekleride sağlıklı devam ediyor. O biraz umut veriyor bana ama umarım benimkide bizimle kalır

Oh oh şifalar olsun canım su candır,
Evet balım bizim arkadaşların da olmuştu belirli bir dönem hiç bir iş yapmadan yattılar. Sonra eski düzene döndüler. Bu günlerde geçecek stres de etkilemiş olabilir. TV den uzak kalmaya çalış canım

Evet öyle yapıyorum zaten bırakmıştım haberleri izlemeyi falan canım. Bakalım herşeyi yapıyorum rabbim nasip ederse olcak inşallah

Ayyy canım benim çok geçmiş olsun, rabbim acilarini göstermesin inş. Hemen panik yapma bizim jouda aynısını yaşadı. Oluyor böyle şeyler geçer kontrol altında sen kendine çok dikkat et canım balpeyim, çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarımız hep seninle

Amin sosyalim panik yapmıyorum artık yapmam gereken herşeyi yapıp bekliyorum rabbim neyi yaZdıysa onu yaşıcaz elden birşey gelmiyor. İnşallah atlatırız biter gider amin sosyalim çok sağolun Allah razı olsun

Eklentiler

• 20230303_083611.jpg
    163,4 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…