• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sağol kurabiyem inşallah🤲🏼 Evet kullanıyrodum dün doktoe 3 gün ara verdirdi şuan kullanmıyorum bugün azaldı çok şükür kahveye dönmeye başladı yavaştan. İnşallah sağlıkla atlatırım😥
Bir de canım su içiyorsun değil mi Çok iç suyu Rahim kasılmalarına önler

Ahh canım sosyalimm melek bizi hoplatıyo daha 2 mm cücükken bile🥲 dün neler yaşadım ya sular seller gibi kanamalarım oldu bacaklarımdan yerlere damladı hiç durmayacak şekilde akşam kocaman el kadar parçalar düşürmeye başladım fenalaştım eşim apar topar hastaneye götürdü. Çok şükür bebek yerinde duruypr kalbide atıyordu. Doktor hemen eve gidip yatıyosun hiç kalkmıyosun dedi şimdi yatıyorum sürekli dualarınıza talibim🤲🏼
Perim konuşmustuk dualarla ilgili doktor normal diyor demiştin aman kuzum aman yat kalkma dikkat et lütfen eskisi gibi olmaya çalışma
Rabbim korusun perim herşey yolunda gitsin ve sağlıkla gelsin sende dikkat et kendine 😇😇❤❤❤🥰🥰💐🌸

Perim konuşmustuk dualarla ilgili doktor normal diyor demiştin aman kuzum aman yat kalkma dikkat et lütfen eskisi gibi olmaya çalışma
Rabbim korusun perim herşey yolunda gitsin ve sağlıkla gelsin sende dikkat et kendine 😇😇❤❤❤🥰🥰💐🌸
Allah razı olsun parem dikkat ediyorum inşallah atlatıcaz bu zamanlarıda yatıyorum azaldı çok şükür🙏🏼🥰

Bir de canım su içiyorsun değil mi Çok iç suyu Rahim kasılmalarına önler
Ay bunu görmemişim kurabiyem kusura bakma. Evet içiyorum su şişem hep yanımda 3 lt içiyorum belki geciriyorumdur bile 😬
Maşallah maşallah canım sağlıkla devam etsin miniğin 🤗🤗 yukarıda yazdım gördün mü bol su iç canım
İnşallah herşeu yoluna girer kurabiyem. Tüp bebek Topiğinde çoğu kişi bu tarz kanamaları yaşadı bebekleride sağlıklı devam ediyor. O biraz umut veriyor bana ama umarım benimkide bizimle kalır 🙏🏼

Ay bunu görmemişim kurabiyem kusura bakma. Evet içiyorum su şişem hep yanımda 3 lt içiyorum belki geciriyorumdur bile 😬

İnşallah herşeu yoluna girer kurabiyem. Tüp bebek Topiğinde çoğu kişi bu tarz kanamaları yaşadı bebekleride sağlıklı devam ediyor. O biraz umut veriyor bana ama umarım benimkide bizimle kalır 🙏🏼
Oh oh şifalar olsun canım su candır, 🤗
Evet balım bizim arkadaşların da olmuştu belirli bir dönem hiç bir iş yapmadan yattılar. Sonra eski düzene döndüler. Bu günlerde geçecek stres de etkilemiş olabilir. TV den uzak kalmaya çalış canım

Oh oh şifalar olsun canım su candır, 🤗
Evet balım bizim arkadaşların da olmuştu belirli bir dönem hiç bir iş yapmadan yattılar. Sonra eski düzene döndüler. Bu günlerde geçecek stres de etkilemiş olabilir. TV den uzak kalmaya çalış canım
Evet öyle yapıyorum zaten bırakmıştım haberleri izlemeyi falan canım. Bakalım herşeyi yapıyorum rabbim nasip ederse olcak inşallah🤲🏼

Ahh canım sosyalimm melek bizi hoplatıyo daha 2 mm cücükken bile🥲 dün neler yaşadım ya sular seller gibi kanamalarım oldu bacaklarımdan yerlere damladı hiç durmayacak şekilde akşam kocaman el kadar parçalar düşürmeye başladım fenalaştım eşim apar topar hastaneye götürdü. Çok şükür bebek yerinde duruypr kalbide atıyordu. Doktor hemen eve gidip yatıyosun hiç kalkmıyosun dedi şimdi yatıyorum sürekli dualarınıza talibim🤲🏼
Ayyy canım benim çok geçmiş olsun, rabbim acilarini göstermesin inş. Hemen panik yapma bizim jouda aynısını yaşadı. Oluyor böyle şeyler 🥺 geçer kontrol altında 🤲 sen kendine çok dikkat et canım balpeyim, çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🥺💜 dualarımız hep seninle 🤲🥰💜🍒🍒🍒😘

Ayyy canım benim çok geçmiş olsun, rabbim acilarini göstermesin inş. Hemen panik yapma bizim jouda aynısını yaşadı. Oluyor böyle şeyler 🥺 geçer kontrol altında 🤲 sen kendine çok dikkat et canım balpeyim, çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🥺💜 dualarımız hep seninle 🤲🥰💜🍒🍒🍒😘
Amin sosyalim panik yapmıyorum artık yapmam gereken herşeyi yapıp bekliyorum rabbim neyi yaZdıysa onu yaşıcaz elden birşey gelmiyor. İnşallah atlatırız biter gider amin sosyalim çok sağolun Allah razı olsun 🤲🏼❤️😘😘😘😘

Kızlar herkes iyimi nasılsınız buralara uğramaz olduk 😔😔😔malum acılardan dolayı sağlığınız sihhantiniz inşallah herşey yolundadır 🤲🤲😇❤❤❤Allaha emanet olun canlar..Hayırlı cumalar 🤲🤲😇🌹🌻🌺🥀🌿🍁😊💛🌳🌳🍀🌻🌹🌸🌷😇🤲

20230303_083611.jpg

ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Cemoos Cemoos
coconatt coconatt
@jou
D u t D u t
bir mucizee bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Madammor Madammor