- 6 Kasım 2022
- 380
- 138
- 33
Merhaba benimde 3 düşük oldu sizin kaç tane genetiğe gönderip ona gele mi transfer yaptıracaksınızBazı özel yerlerde kendi isteğinle çektirilebiliyor. Ben tüp bebek yaptırıyorum şuan evet tekrarlayan düşükler sebebiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benimde 3 düşük oldu sizin kaç tane genetiğe gönderip ona gele mi transfer yaptıracaksınızBazı özel yerlerde kendi isteğinle çektirilebiliyor. Ben tüp bebek yaptırıyorum şuan evet tekrarlayan düşükler sebebiyle
3 gönderdik biri anormal biri mozaik biri normal geldi. Normali transfer ettirdikMerhaba benimde 3 düşük oldu sizin kaç tane genetiğe gönderip ona gele mi transfer yaptıracaksınız
Bir tanesi ne kadar acaba ücreti şuan nasıl gidiyor gebeliğiniz ne kadarlık oldu acaba3 gönderdik biri anormal biri mozaik biri normal geldi. Normali transfer ettirdik
Biz temmuz ayından yaptırdık adet fiyatı 300 dolar + biyopsi ücreti vardı. Ama şuan değiştimi bilmiyorum.Bir tanesi ne kadar acaba ücreti şuan nasıl gidiyor gebeliğiniz ne kadarlık oldu acaba
İnşallah sağlıkla ilerler benimde 3 düşük var ve doğal yolla gebe kaldım hepsinde şuan tüp bebek düşünüyorum psikolojim daha fazla kaldırmayacak çünküBiz temmuz ayından yaptırdık adet fiyatı 300 dolar + biyopsi ücreti vardı. Ama şuan değiştimi bilmiyorum.
Daha çok yeni 6. Haftayı dolduruyorum şuanlık bir sıkıntı yok çok şükür bakalım
Malesef benimde öyle 5 kayıptan sonra bu yola döndük doktor artık kendiniz denemeyin her düşük senin rahminede vücudunada zarar veriyor dedi. Nitekim dediği gibide rahimdede yapışıklık olmuştu düşüklerden dolayı. İnşallah senin içinde hayırlısı neyse o olsun. Bundan sonra kucağımıza alabileceklerimiz nasip olsun. Kan pıhtılaşma testlerinizi genetik testlerini vs yaptırdınızmı. Benim doktorum lupus antikor (tAm isimlerini bilmiyorum o tarz testlerde yaptırdı)İnşallah sağlıkla ilerler benimde 3 düşük var ve doğal yolla gebe kaldım hepsinde şuan tüp bebek düşünüyorum psikolojim daha fazla kaldırmayacak çünkü
Kan pıhtılaşması var pai1 4g/4g homozigot enerjik temiz eşim ve benim yok onları yaptırmadım henüzMalesef benimde öyle 5 kayıptan sonra bu yola döndük doktor artık kendiniz denemeyin her düşük senin rahminede vücudunada zarar veriyor dedi. Nitekim dediği gibide rahimdede yapışıklık olmuştu düşüklerden dolayı. İnşallah senin içinde hayırlısı neyse o olsun. Bundan sonra kucağımıza alabileceklerimiz nasip olsun. Kan pıhtılaşma testlerinizi genetik testlerini vs yaptırdınızmı. Benim doktorum lupus antikor (tAm isimlerini bilmiyorum o tarz testlerde yaptırdı)
Zaten kan sulandırıcı kullanırsın. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallagKan pıhtılaşması var pai1 4g/4g homozigot enerjik temiz eşim ve benim yok onları yaptırmadım henüz
Kullandım zaten yine kullanırım onunla ilişkili olduğunu düşünmüyorum erken düşüklerin bizimkisi sağlıksız bebekler totalde ne kadar harcadınız birde nerde yaptırdınız acabaZaten kan sulandırıcı kullanırsın. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallag
Eğer istanbuldaysanız gözüm kapalı öneririm. Şişli kolan hastanesi dr. Fulya gökdağlı sağır. İlgisi işinde titizliği insanlığı çok iyi bir doktorKullandım zaten yine kullanırım onunla ilişkili olduğunu düşünmüyorum erken düşüklerin bizimkisi sağlıksız bebekler totalde ne kadar harcadınız birde nerde yaptırdınız acaba
Teşekkür ederim ist. Değiliz ama bakalım araştıracağım inşallah sağlıklı olur yavrunuz cevaplarınız için sağolun iyi akşamlar dilerimEğer istanbuldaysanız gözüm kapalı öneririm. Şişli kolan hastanesi dr. Fulya gökdağlı sağır. İlgisi işinde titizliği insanlığı çok iyi bir doktor
Bizim ekstra histereskopi vs oldu birkaç defa rahim filmleri transfer iptalleri pgtsi vs derken hesaplamayı bıraktık çoktan 70 80 bini bulduğunu düşünüyoruz. Ama şuanki güncel tüp bebek fiyatlarıda ilaç fiyatlarıda farklı. Herkese yapılan işlemlerde farklı sizin belki bu kadar tutmaz
Amin sağolun hakkınızda hayırlı olsun. Uzun ve meşakatli bir yol. Sabır ve kolaylıklar diliyorumTeşekkür ederim ist. Değiliz ama bakalım araştıracağım inşallah sağlıklı olur yavrunuz cevaplarınız için sağolun iyi akşamlar dilerim
Martta sürem dolacak canım ben de bekliyorumCatlak-kurabiye nezaman değiştiriyorsun bu nickini yaaa gına geldii eski gune dön artıkk yeter baaaaaağğğğ
HayırlısıylaMartta sürem dolacak canım ben de bekliyorum
Ayyy kuzuummm ben seni çok merak ediyordumsana yazayım diye geldim melek geldi miiiiiiiiiiiiiiiiBiz temmuz ayından yaptırdık adet fiyatı 300 dolar + biyopsi ücreti vardı. Ama şuan değiştimi bilmiyorum.
Daha çok yeni 6. Haftayı dolduruyorum şuanlık bir sıkıntı yok çok şükür bakalım
Ahh canım sosyalimm melek bizi hoplatıyo daha 2 mm cücükken bile dün neler yaşadım ya sular seller gibi kanamalarım oldu bacaklarımdan yerlere damladı hiç durmayacak şekilde akşam kocaman el kadar parçalar düşürmeye başladım fenalaştım eşim apar topar hastaneye götürdü. Çok şükür bebek yerinde duruypr kalbide atıyordu. Doktor hemen eve gidip yatıyosun hiç kalkmıyosun dedi şimdi yatıyorum sürekli dualarınıza talibimAyyy kuzuummm ben seni çok merak ediyordumsana yazayım diye geldim melek geldi miiiiiiiiiiiiiiii
Yaa çok geçmiş olsun canımAhh canım sosyalimm melek bizi hoplatıyo daha 2 mm cücükken bile dün neler yaşadım ya sular seller gibi kanamalarım oldu bacaklarımdan yerlere damladı hiç durmayacak şekilde akşam kocaman el kadar parçalar düşürmeye başladım fenalaştım eşim apar topar hastaneye götürdü. Çok şükür bebek yerinde duruypr kalbide atıyordu. Doktor hemen eve gidip yatıyosun hiç kalkmıyosun dedi şimdi yatıyorum sürekli dualarınıza talibim
Çok sağol kurabiyem inşallah Evet kullanıyrodum dün doktoe 3 gün ara verdirdi şuan kullanmıyorum bugün azaldı çok şükür kahveye dönmeye başladı yavaştan. İnşallah sağlıkla atlatırımYaa çok geçmiş olsun canım
Minik mercimek yerinde çok şükür inşallah sağlıkla tamamlasın gelişmesini sağ salim gelsib
Kan sulandurcu kullanıyorsun ya ondan durnamıştır belki
Şimdi nasılsın
İnşallah canım benim Gönlünü ferah tut bizim arkadaşlardan da çok oluyordu böyle kanaması olan. Sen hiç kalkma sadece Lavaboya git gelÇok sağol kurabiyem inşallah Evet kullanıyrodum dün doktoe 3 gün ara verdirdi şuan kullanmıyorum bugün azaldı çok şükür kahveye dönmeye başladı yavaştan. İnşallah sağlıkla atlatırım