Bütün bunlar oldu salisim ama Türkiye yerle bir oldu olduk Rabbim korusun beterinden
Ol emri verilince elden gelen bisey yok . Merhametlilerin en merhametlisinjn bi bildigj vardir yarattiginin merhameti yaratanın merhametinde okyanusta damla parem. Aci buyuk yara buyuk ama hepsinden daha buyuk Allah cc var.

Kuzum depremden dolayı dr ler deprem bölgelerine gidecekmiş tamda deprem günü açmıştım daha ikinci deprem olmmaisti bile neler oldu neler oldu perim
Ah ah parem herşey değişti artık Allahım biran evvel toparlanıp herşeyi yoluna koysun inşallah

Sağolasın parem inşallah Ara ara korkutuyor lekelenmem oldu birkaç kez ama alışmaya çalışıyorum bu durumada artık çoğu kişide oluyormuş
Normalse kuzum bunlar hiç telaş etme.korkma bitanem inşallah herşey yolunda gider ❤❤

Reactions: Jou
Sağolasın parem inşallah Ara ara korkutuyor lekelenmem oldu birkaç kez ama alışmaya çalışıyorum bu durumada artık çoğu kişide oluyormuş
Ohoo bende cok olduu hatta değişik bi pembemsi kan geldi rengini anlayamadım bile pazar gunu dr a gittim dr geldi sende gorur görmez hemen geldin dimi diyo neye strest ettin dedii ozamanların olaylardan sonra bide hiçbirşey yok diyip yolladı beni nebiliyim ben böyle şey görmedim duyanda 3 kez doğurdu sancak

O zaman bişe olsa ağriya dayanamazdın dedi

Normalse kuzum bunlar hiç telaş etme.korkma bitanem inşallah herşey yolunda gider ❤❤
Öyle yapıyorum artık canım alınabilecek tüm önlemleri aldık rabbim nasip ederse doğcak

Rabbim kucagına sağlıcakla nasip etsin

Sağolasın canım
Evet oluyor ya bende öyle hemen doktora koşuyorum ama işte bunun korkusuda başka. Napalım nasipse olcak kuzum bak onca ieye rağmen almina nasıl oldu

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…