Ol emri verilince elden gelen bisey yok . Merhametlilerin en merhametlisinjn bi bildigj vardir yarattiginin merhameti yaratanın merhametinde okyanusta damla parem. Aci buyuk yara buyuk ama hepsinden daha buyuk Allah cc var.Bütün bunlar oldu salisim ama Türkiye yerle bir oldu olduk Rabbim korusun beterinden
Ah ah parem herşey değişti artık Allahım biran evvel toparlanıp herşeyi yoluna koysun inşallahKuzum depremden dolayı dr ler deprem bölgelerine gidecekmiş tamda deprem günü açmıştım daha ikinci deprem olmmaisti bile neler oldu neler oldu perim
Teşekkür ederim saliş rabbim tüm isteyene nasip etsinGozun aydın kuki
Saglikla kolaylıkla kucagina al cnn.Teşekkür ederim saliş rabbim tüm isteyene nasip etsin
Canım @Fatmazell ileJou görüşüyor öyle biliyorum Allah korusun kötü bir şey yok sanırım aman olmasın da
Iyi kızlar diyarbakırda değildi ozaman konyada ailesinin yanındaydı ve halende orda çok sükür ki iyi eşi görevde diyarbakırdaAllah korusun
Jou haber alırsan bize de yazar mısın canım
AskommAmin canım benim
TUttuldumu bebişElcoomm
Çok şükürIyi kızlar diyarbakırda değildi ozaman konyada ailesinin yanındaydı ve halende orda çok sükür ki iyi eşi görevde diyarbakırda
Allah izin verirse canım. Şuanlık bir sorun yok çok şükürTUttuldumu bebiş
Maşallah masallah rabbime şükürler olsunAllah izin verirse canım. Şuanlık bir sorun yok çok şükür
Sağolasın parem inşallahMaşallah masallah rabbime şükürler olsun
Normalse kuzum bunlar hiç telaş etme.korkma bitanem inşallah herşey yolunda gider ❤❤Sağolasın parem inşallahAra ara korkutuyor lekelenmem oldu birkaç kez ama alışmaya çalışıyorum bu durumada artık çoğu kişide oluyormuş
Rabbim kucagına sağlıcakla nasip etsinAllah izin verirse canım. Şuanlık bir sorun yok çok şükür
Ohoo bende cok olduu hatta değişik bi pembemsi kan geldi rengini anlayamadım bile pazar gunu dr a gittim dr geldi sende gorur görmez hemen geldin dimi diyo neye strest ettin dedii ozamanların olaylardan sonraSağolasın parem inşallahAra ara korkutuyor lekelenmem oldu birkaç kez ama alışmaya çalışıyorum bu durumada artık çoğu kişide oluyormuş
Öyle yapıyorum artık canım alınabilecek tüm önlemleri aldık rabbim nasip ederse doğcakNormalse kuzum bunlar hiç telaş etme.korkma bitanem inşallah herşey yolunda gider ❤❤
Rabbim kucagına sağlıcakla nasip etsin
Ohoo bende cok olduu hatta değişik bi pembemsi kan geldi rengini anlayamadım bile pazar gunu dr a gittim dr geldi sende gorur görmez hemen geldin dimi diyo neye strest ettin dedii ozamanların olaylardan sonrabide hiçbirşey yok diyip yolladı beni nebiliyim ben böyle şey görmedim duyanda 3 kez doğurdu sancak
O zaman bişe olsa ağriya dayanamazdın dedi
Evett kuzumm oyüzden kahverengiyse birşey yoktur zatenSağolasın canım
Evet oluyor ya bende öyle hemen doktora koşuyorum ama işte bunun korkusuda başka. Napalım nasipse olcak kuzum bak onca ieye rağmen almina nasıl oldu
Evet canım bakalım inşallah sağlıkla devam ederEvett kuzumm oyüzden kahverengiyse birşey yoktur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?