• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlıyormusun canım sende ay çok sevindimm😍😍 inşallah senin benimki gibi uzun ve zorlu geçmeden hemen sonucunu görücez.
Ah hep duamda Allahım sağlılkla bebişler versin hepimize sen bir mucizee bir mucizee mm ve birsürü arkadaşlarım hep aklımda hep duamda. Tek tek güzel haberler paylaşacağımıza çok inanıyorum. Allahım dualarımızı duyuyor ve zamanını bekliyor 🥰
Aminnnn😍🤲🏻 Türkiye yolcusuyum haftaya bitanemm artık kesin dönüyoruz 😍😍 ramazandan sonra başlayacağız nasipse Rabbim her birimize bu yolda kolaylık versin çiçeğim. Aminn bende hep duamda sizler direk dilimdesiniz.Bizim senemiz olacak biliyorum 😍😍

Aminnnn😍🤲🏻 Türkiye yolcusuyum haftaya bitanemm artık kesin dönüyoruz 😍😍 ramazandan sonra başlayacağız nasipse Rabbim her birimize bu yolda kolaylık versin çiçeğim. Aminn bende hep duamda sizler direk dilimdesiniz.Bizim senemiz olacak biliyorum 😍😍
Aaa çok iyi geliyorsunuz artıkk hadi gözün aydın canım benim işiniz rast gitsin 🥰 aminn bitanem inşalllah bu sene hepimiz için çok güzel olcak 🥰😘😘😘

Yaptım mucizeö çok şükür pozitif 🤗
Perim bitanem ne güzel bir haber maşallah rabbim inşallah sorunsuz sıkıntısız bir 9 ay ve sonrası sağlıklı bir doğum ve bebeğini kucağına almayida nasip etsin 🤲🤲🤲😇😇😇❤❤❤
Rabbime şükürler olsun çok ama çok sevindim bitanem 🥰🥰🥰🥰😇😇😇😇💜💜💜💜❣❣❣❤❤

Perim bitanem ne güzel bir haber maşallah rabbim inşallah sorunsuz sıkıntısız bir 9 ay ve sonrası sağlıklı bir doğum ve bebeğini kucağına almayida nasip etsin 🤲🤲🤲😇😇😇❤❤❤
Rabbime şükürler olsun çok ama çok sevindim bitanem 🥰🥰🥰🥰😇😇😇😇💜💜💜💜❣❣❣❤❤
Allah eazı olsun paremm inşallah sağlıkla devam eder rabbim o günleri gösterir hepimize tüm isteyenlere çok teşekkür ederim 🤲🏼❤️💕🥰😘😘

Ben gördümm ben gördüm mucizemmmm 😍😍😍
Sölemiyo ya küscedim heiimi😒
Yaptım mucizeö çok şükür pozitif 🤗
Yaaaa Olley beeee 😍😍😍😍
Sağlıkla tutunup 9 ay sonra sağlıkla kavuş inşallah canm çok sevindim 😍
Başlıyormusun canım sende ay çok sevindimm😍😍 inşallah senin benimki gibi uzun ve zorlu geçmeden hemen sonucunu görücez.
Ah hep duamda Allahım sağlılkla bebişler versin hepimize sen bir mucizee bir mucizee mm ve birsürü arkadaşlarım hep aklımda hep duamda. Tek tek güzel haberler paylaşacağımıza çok inanıyorum. Allahım dualarımızı duyuyor ve zamanını bekliyor 🥰
Aminnn canm benim aminn 🤗🥰😘

Sölemiyo ya küscedim heiimi😒

Yaaaa Olley beeee 😍😍😍😍
Sağlıkla tutunup 9 ay sonra sağlıkla kavuş inşallah canm çok sevindim 😍

Aminnn canm benim aminn 🤗🥰😘
Canımm dün dışarıya flanda çıktım pek giremedim ondan söylicektim birde kanla netleştirmek istedim biraz önceliklede 😬
Çok teşekkür ederim mucizem inşallah o günleride görmek nasip olur 🤲🏼😘🥰

İyi olun kuzum çok şükür iyiyim bende bildiğiniz gibi ev iş yemek bi 2 hafta oldu memlekete geldim bu ay sonu da döneceğiz inşallah 🥰
Evdeydim arkadaşlarla falan vakit geçirdim annemler geldi gitti öyle geçti günler 🥰🤍
Fatma bayadır girmemiş buraya, haberi olan var mı ben Diyarbakırda yaşıyor diye biliyordum.

Back