Kuzucum hayirli cumalar, gözünüz aydınKızlar o kadar yoğunum ve telasliyim ki bakamadim buralara herkes iyimi❣❤ kimsede uğramamış öksüz yetim kalmis buralar özledim hepinizi cumanız hayırlı olsun canlarım askolarim fındıklı lokumlarim❤❤ ⚘
Eki Görüntüle 3201985
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@Jou
@D U T
@bir mucizee
@Fatmazell
@madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@ozo1907
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
karamel Latte
@Meral01
@Black Light
@Semra12345
penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Yaa çok üzüldüm kuzum benim,rabbim yüzünü ummadigin anda güldürsün inşHayırlı cumalar parecim.
Bende iyi değildim tedavim olumsuz oldu malesef
Balpayem güzel haberler alasin inş tez zamanda kuzummTamam canım ederim nasipse
Lattecim hayırlısı canım sıkma üzülme desem üzulucen ama vardır bir hikmeti ilahi inşallah umudunu kaybetme rabbim insallah kalbine serinlik versin kuzumHayırlı cumalar parecim.
Sürekli gelip bakıyordum bende canım size. Rabb'im hiç ummadığın anda tez vakitte yüzünü güldürsün. İnşallah doğurdum her şey yolunda diye sürpriz yapıp gelirsinHayırlı cumalar parecim.
Karamelimmm canım vardır bir hayr de canını üzme RABBİM ferahlık versin tez günde yüzün gülsün aminnnnnnHayırlı cumalar parecim.
Haber ver lütfeenYarın yapcam 7. Gün. Net olsun
Amin inşallah canım benim cok sağolSürekli gelip bakıyordum bende canım size. Rabb'im hiç ummadığın anda tez vakitte yüzünü güldürsün. İnşallah doğurdum her şey yolunda diye sürpriz yapıp gelirsin
Amin canım Allah razı olsunKaramelimmm canım vardır bir hayr de canını üzme RABBİM ferahlık versin tez günde yüzün gülsün aminnnnnn
Sağol canım sağolLattecim hayırlısı canım sıkma üzülme desem üzulucen ama vardır bir hikmeti ilahi inşallah umudunu kaybetme rabbim insallah kalbine serinlik versin kuzum
Çok teşekkür ederim sosyalim canım arkadaşım inşallah rabbim nasip etsin isteyen herkesi sevindirsinBalpayem güzel haberler alasin inş tez zamanda kuzumm
Parem aminn Allah razı olsun biriciğim inşallah rabbim şu günlerin hürmetine hiçbirimizi kapısından boş çevirmesinCookiie canım perim inşallah şu aylar hürmetine şu mübarek cuma hürmetine yüzünü güldürsün rabbim bitanem ❤
Tamam lattemHaber ver lütfeen
Hemşire aradı adet olunca gel doktorla görüş dedi canım adetle gidicem bakalım ne dicek hemen başlayabilirsin derse başlayacağız bakalımTamam lattemSen görüştünmü doktorla napıcaksın başlıcakmısın hemen dinlenicekmisin biraz
İnşallah lattem bu defa yavrun gelicek ben inanıyorumHemşire aradı adet olunca gel doktorla görüş dedi canım adetle gidicem bakalım ne dicek hemen başlayabilirsin derse başlayacağız bakalım
Hayırlı cumalar paremmm beniimmmKızlar o kadar yoğunum ve telasliyim ki bakamadim buralara herkes iyimi❣❤ kimsede uğramamış öksüz yetim kalmis buralar özledim hepinizi cumanız hayırlı olsun canlarım askolarim fındıklı lokumlarim❤❤ ⚘
Eki Görüntüle 3201985
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@Jou
@D U T
@bir mucizee
@Fatmazell
@madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@ozo1907
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
karamel Latte
@Meral01
@Black Light
@Semra12345
penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Yaa çok üzüldüm kuzum benim,rabbim yüzünü ummadigin anda güldürsün inş
Bitanem yavrumHayırlı cumalar paremmm beniimmmMiniğinizi sağlıkla hayırla mutlulukla büyütün inşallah bitanemmm
İnşallah kuzumİnşallah lattem bu defa yavrun gelicek ben inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?